18 de juny 2008

LA CRÒNICA DELS MIRACLES

17/06/08

ARCS IRIS 2 L'altre equip 6

Després de l'orgull de la setmana anterior, esperava que ahir donessim la campanada i poder guanyar al segon classificat de la lliga, però fou massa esforç concentrat en pocs dies i no hi va haver miracle.

COM QUE NO HI VA HAVER MIRACLE!!! I MÉS D'UN!!!

En primer lloc, a les 11 del matí d'ahir només erem 4 jugadors i a les 16 hores ja en teniem 8, la qualcosa vol dir que ens varem multiplicar per dos en temps récord, de la mateixa forma que la famosa multiplicació dels pans i els peixos.



El segon miracle esdevenia cada vegada que el nostre mai prou ben ponderat porter, Zadavimora (El Diví) tenia que aixecar-se del terre després d'una parada i/o un gol. Llavors, com a la resurrecció d'en Llàtzer, algú li deia "talita qumi", que en idioma hebreu significa "crido a la ambulància?". Desota teniu una imatge captada en una de les ocasions i que és prou ilustrativa.



Però la cosa no acaba aquí. Resulta que quan ja pensavem que els 6 gols que ens havien fet és multiplicarien com els pans i els peixos, va arribar el miracle del "Manà". Quan més apurats estavem, el "Manà" en forma de 2 gols de l'Hug ens va tornar la dignitat i va maquillar el resultat, que aquest cop sincerament, no crec reflexa la diferència real entre els dos equips.



Finalment, un cop acabat el matx i en el descans del guerrer, es va aparèixer l'arcàngel SAN MIGUEL i va convertir l'aigua en cervessa (com no podria ser d'una altra manera essent aquest arcàngel). Li varem demanar si podia fer un extra i convertir-la també en pacharan però sembla que SAN MIGUEL només toca el gènere de cervesses.


Per acabar aquesta crònica, vull aclarir el sistema de competició que seguim ja que sembla que no s'acaba d'entendre per més que s'ha explicat. Resulta que ..... eeeeeeeeh........ummmmmmmm .......JA NO VAL LA PENA!! NOMÉS QUEDEN DOS PARTITS!! JA HO EXPLICARÉ LA TEMPORADA VINENT!!!

Proper partit el dimarts 25 de Juny a les 21.30 hores. Com el dia abans és el meu "cumple" i el Sant d'en Joan Manuel, els que vinguin al "Miguel" després del partit, tindran cava de franc. També avanço que el darrer partit oficial de la temporada serà el 2 de Juliol a les 21.30 hores, en el que no heu de faltar doncs farem la foto oficial de tot l'equip que "penjarem" al blog i el que no vingui no sortirà a la foto!

Davilla Maravilla - Corresponsal de Guaje United Sports
18 de Juny de 2008