12 de juny 2008

LA CRÒNICA DELS DITS

11/04/08

ARC IRIS 2 els altres 3

En català, DIT (del llatí "ditus" i "digitus") significa cadascuna de les cinc prolongacions en que terminen les mans i els peus i també, allò que hom diu. Mira per on, ahir nit ens varem fer un fart de "DITades".

Diuen que els pilots d'aviació mai es perden, només pateixen una desorientació momentània. Una cosa semblant li va passar ahir nit a l'ARC IRIS. Fruit de voler imitar les prestacions físiques i tècniques del "Liberpul", la desorientació s'apoderà dels nostres jugadors a la primera part. Anaven més perduts que en Tarzan dins una sastreria. Fins i tot alguns encara no han canviat el rellotge a l'horari d'estiu i es van desorientar en l'hora de començament de partit.

Es veu que això de començar amb un jugador de més, no ens convé. Quasi millor tornem a la tàctica de començar nosaltres en inferioritat. Semblava com si al ser més ja tinguessim assegurat el que no ens marquessin, com acostuma a passar sempre, i llavors perds la tensió.

Però el Nord va tornar a fer-se clar davant els nostres ulls a la segona part i més que orientar-nos, ens varem occidentar i els gols ... i els pals ... i els xuts, van començar a caure del nostre costat, tot i que de manera insuficient per acabar guanyant un partit finalment perdut de forma immerescuda.

Diuen que el Sant Pare és infalible, no s'equivoca mai. Puc confirmar que ahir el Sant Pare no jugava amb l'ARC IRIS ni tampoc estava disfrassat d'àrbitre, al que haurien de posar el sobrenom de "El Breve", per lo poc que va durar la segona part i per haver llegit el reglament "en diagonal".

Diuen que un home ha de fer obligatòriament tres coses abans de morir. Tenir un/a fill/a, plantar un arbre i guanyar un campionat de futbol. Nens! Afanyeu-vos! Que sembla que aquesta temporada tampoc!

Diuen que un optimista és un pesimista mal informat. jo dec ser d'aquests. Encara tinc esperances d'acabar aquesta segona fase encapçalant la classificació dels "no tan bons" i per això els dos propers partits són fonamentals.

Recordatori de proper partit el dimarts 15 d'Abril a les 21.30 hores (oido cocina?). Heu confirmat la majoria de vosaltres, així que només cal que informeu si per qualsevol circumstància (baixada sobtada de sucre, depressió profunda després dels resultats de diumenge, "ligue" inesperat d'última hora, etc.) no podeu venir.

Davidiak Goletxea - Corresponsal de Diarrikasko Deportiveko Arkoirisak
11 d'Abril de 2008