12 de juny 2008

LA CRÒNICA DEL CHIKI-CHIKI

11/03/08


Aleix, atenció al resultat: ARC IRIS 3 els altres 5.

Ahir nit semblava que estiguessim en el Festival d’Eurovision, per les “cantades” que ens varen reportar dos gols en contra i per tant la derrota.

El bon joc, la lluita i l’esforç es van veure compensats per la cançó del CHIKI-CHIKI. QUE SE BAILA ASÍÍÍÍÍÍÍ !!!!

UNO – El “brikidans” del Jordi, que una mica més es trenca el meluc de veritat per una entrada canalla d’un contrari.

DOS – El “Maiquelyason” del David en el primer gol. Molt possar-se davant la barrera i després te la colen com un infant.

TRES – El “crusaito” del Joan Manuel fent “barrera mòbil” i obrint les cames davant la falta. Per favor no t’obris més de cames ... davant meu !!

CUATRO – El “robocop” del Pemi, que és un “ciborg” i té implantat el xip dels gols i no para de fer-ne.

A banda de que la derrota ha estat davant un equip molt per sobre nostre a la classificació però que hem estat a punt de guanyar-los amb el 3-1 a favor, tots plegats hem d’agrair especialment la presència dels “lesionats”. Els “Marín brothers” i en Giuseppe TestadeVillaggio, que sense estar recuperats han participat molt activament.

I la curiositat de la nit ha estat que en un moment de la segona part hi jugaven alhora 3 Maríns (que no mariners), així que el relleu està garantit, i 5 “periquitos” de 6 jugadors! En Pemi (el sisè) diiiiiiu que és “coler” però estic segur que està en vies de “conversió” com el SAULO (veure bloc del Petit Perico).

Vaaaale! Ja sé que va ser aleshores que ens van remuntar! Però, que voleu! Fins la primavera els ocells no surten del cau!

A destacar també que després d’una victòria amb els jugadors justets (6) sempre hi ha una afluència massiva d’efectius (ahir 10) i ens “mengem” una derrota. No patiu, és “puritita” casualitat. Veniu sempre tots !!

Propera convocatòria dimarts 18 de Març a les 22.15 hores. Al ser a l’endemà el Sant dels “Joseps, Joseps Marias i Joseps Lluíssos”, conviden a cava al “Miguel”, No falteu!!

Deivit O’Callathe – Corresponsal del Saint Kiughat Times

11 de Març de 2008