12 de juny 2008

CRÒNICA DE UNA DERROTA ANUNCIADA

8/02/08

"Yo no mandé a mis barcos a luchar contra los elementos". Va dir en Felip II després que la seva "Armada Invencible" s'enfonsés a l'oceà.

La derrota d'ahir nit de la Taron.....Mandarina Mecànica, és ben bé el que li va passar a en Felip II i si no ho creieu, mireu els "Elementos". A saber:

ELEMENTO 1 - EL PORTER RIVAL: Si el "Madriz" té a Sant Iker, aquest deu ser l'arcàngel Sant Gabriel creuat amb "El Chopo" i "L'Aranya negra". Fixeu-vos com era el paio que l'àrbitre li diu: "Portero, no humille al contrario parando las faltas haciendo el pino o le saco la amarilla".

ELEMENTO 2 - L'ÀRBITRE: En realitat ho va fer bé, però ja se sap que queixar-se dels àrbitres és un clàssic i nosaltres no hem de ser menys.

ELEMENTO 3 - PRINCIPIO DE ARQUÍMEDES (sempre hi ha d'haver un grec pel mig!): Que reza como sigue. A saber: "Todo cincuentón sumergido en una cancha de fútbol sala, experimenta un empuje hacia el banquillo igual al volumen de cervezas ingerido". Burrrp! Uy! Perdó! És que mentre escric la crònica estic disfrutant de la única rossa, picant i catalana que em puc permetre.

ELEMENTO 4 - EL CANSAMENT: Ja sé que sembla una excusa molt estandard. Però ... Cóm us sentirieu si tinguessiu que anar a dinar dos dies seguits a cal sogres, o anar a dues reunions seguides de l'APA, o full....ejar el diari del mateix dia, dos dies seguits?

Que ja ho diu "la parienta": "Comences amb molta força mentre et despulles al vestidor, t'emplees a fons al començament de partit i als cinc minuts ja ets a la banqueta, esgotat amb els ulls fora de les òrbites i sense ganes de repetir la experiència".

Aquesta crònica no fora verídica i complerta si no felicitessim als jugadors, que varen possar tot el seu empeny i esforç. Però ja se sap allò que li deien a en Curro Romero "Una mala tarde la tiene cualquiera, Maestro".

Aquests són els herois d'ahir nit:

Hugh Grant
Isaakson
Marc van Basten
David Bec'damm
Jordinho
Xavier O'Marin
Aleixkrikic
Thierry Pemí (2 gols)

i el "Míster" ... John M. Marinham

Us recordo a tots que el proper partit és el dijous 14 de Febrer a les 21.30 hores. Descanseu força i confirmeu assistència "plís".

Bon cap de setmana

David (corresponsal del Daily Rainbow Sports Magazine)