12 de juny 2008

LA CRÒ ... CRÒ ...

16/04/08

ARC IRIS 2 els altres 11

La Crò ... Crò ... Snif! Snif! La Crò ... Crò ... Cròni ... Cròni ... iii ... Snif! ... ca d'a ... d'a...
d'avui, Snif! ..... BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

De debó voleu una crònica del partit?

Només hi han cròniques si hi han partits!

Va ser un partit el que va succeir ahir? Fins hi tot he possat ben petitet el resultat dels altres perquè em fa vergonya. Bona manera de celebrar el Sant d'avui, Santa Anastàsia. Més aviat hauria de ser Santa Anestèsia! per lo estabornits que estem encara!

Us recordeu d'un jugardor Colombià que li deien "El Tren Valencia"? Doncs ahir teniem davant a "l'AVE Christophe", que així es diu el paio. Si el miraves de dalt a baix es feia de dia. Va arrollar al Josep i ... cap a casa (Josep, tots dessitgem que et trobis ja del tot recuperat), va arrollar al David i el seu meluc encara ara s'en recorda de la seva família. Em va semblar noble però té una força descomunal i no proporcionada per a "reservistes" de més de 40.

Al final del partit vaig anar a parlar amb la organització per demanar que a l'equip contrari els fessin la prova antidopatge ja que no era normal com corrien (clar que per a un cargol la tortuga li sembla que és un "Ferrari"). Em van contestar que millor que no perquè haurien de fer la prova als dos equips i nosaltres estavem fins a les selles d'antiinflamatoris, antiartrítics, antidepresius, antipasti, etc. i que tots donariem positiu.

Vaig impugnar el resultat al veure l'acta. Ei! que t'has equivocat i has "picat" la tecla de l'ú dues vegades! El resultat és 1 a 2 i no 11 a 2! Però no va "colar".

Enfí, no valen excuses. Ens van fotre la panadera més gran de tota la lliga. Ni els primers classificats ens havien humiliat tant i això que és un equip de la "nostra lliga".

Proper partit dimarts 22 d'Abril a les 21.30 hores. Per favor confirmeu.

Snif!!

Davidokis Paranadis - Corresponsal de Partenos Evangelos Diarikidis