12 de juny 2008

LA CRÒNICA DELS FITXATGES

04/06/08

ARC IRIS 2 l'equip contrari 1

Per fí una victòria!! Treballadíssima pel resultat, que no per les oportunitats claríssimes de gol que no vaig poguer saber quantes varen ser doncs em vaig descomptar de tantes que hi van haver, però que segur no varen baixar de 37. El públic assistent al partit cridava al jugadors d'ARC IRIS, TO..RE..RO! TO..RE..RO! i LUIS ..piiiiiiii..ÓN, PEMI SELECCIÓN!!

Tot i aquest esdeveniment, la Junta Directiva, per evitar que la oposició presenti una moció de censura pel conjunt de resultats de la temporada a punt de finalitzar, ha decidit que el cicle s'ha acabat i que cal una renovació en profunditat i sense fer estalvis. No com d'altres que el primer que fan és comprar-se una GUARDIOLA.

Després d'una reunió d'urgència, celebrada en el restaurant habitual de concentració, i fins a altes hores de la nit, es va decidir el següent:

1 - Fitxar un "CRACK MEDIÀTIC DE PRIMER NIVELL" amb marcat perfil GOLEJADOR. ha trascendit que molt probablement serà MEMOLA UNKIKI, provinent del llunyà Japó. Vegeu foto adjunta en la que s'aprecien les seves habilitats! El seu contracte inclou drets d'imatge que asseguran que firmarà autògrafs a la botiga tots el dissabtes a la tarda i això farà pujar els ingressos per sponsorització.



2 - Fer neteja a fons (fer dissabte) i fitxar a tota una nova plantilla. El Director Tècnic té les negociacions quasi tancades i abaix podeu veure la foto del planter bàsic per la temporada vinent. És clar que a la actual plantilla se la convidarà a assistir a tots els partits d'ARC IRIS fins a la seva jubilació.



3 - Fitxar un "MÍSTER" de reconegut prestigi i sobre tot amb molt caràcter, per que pugui gestionar de forma eficaç un vestidor amb un nombre de "PRIMA DONNAS" tan important.



4 - Triar un nou local de concentració pre i post-partit, ja que l'actual sembla que no afavoreix la concentració dels jugadors.



5 - Crear un BLOGSPOT o GÜEB o com dimonis es digui, amb les notícies, resultats, cròniques, excursions, etc. de la gran família d'ARC IRIS per tal de facilitar al nombrosos seguidors d'arreu del món, l'accès a la vida de l'equip.



Amb aquests canvis, la Junta Directiva espera redreçar el rumb perdut. De tota manera, aquest any queda el consol de que encara es pot guanyar la Copa a la esportivitat (Veure foto) que no està gens malament per haver perdut quasi tots els partits.



Recordatori de proper partit el dimecres 11 de Juny a les 22.15 hores. Tot i els canvis anunciats, esperem que tota la plantilla (actual) estigui present (al menys per despedir-se).

Davidoff Verbotov - Corresponsal de IUROPSLIBINASELEBRASHON
4 de juny de 2008