12 de juny 2008

LA CRÒNICA DE SANT JORDI

23/04/08

ARC IRIS - "DONUT" els altres "Manita"

Algú va suggerir al vestuari que el titular de la crònica d'avui havia de ser "Resultat Enganyós". El que no va quedar clar és si haviem d'enganyar a qui ens preguntés, per exemple dir que varem quedar 3 a 3 o si la cosa és "No ens enganyem, no en sabem més" o bé enganyar-nos a nosaltres mateixos dient tòpics com "Dinàmica negativa", "El fútbol és així", "Les lesions ens han trencat el sistema", ...

En tot cas, si voleu mentir, no digueu en cap cas que ens va guanyar l'últim classificat de la lliga i que es diu NASALCUL. Ja n'hi ha prou amb perdre per aquest resultat com per tenir que aguantar a sobre les rialletes dels amics i companys.

Un cop més s'ha complert la tradició de perdre quan més jugadors tenim (ahir 10!), la qualcosa referma el refrany "No por mucho madrugar amanece más temprano", que traduit al Capadoci (terra originària de Sant Jordi) vol dir "Sal tú que a mí me da la risa".

Ni l'heroi Català (els que diuen que provenia de la Capadòcia són ferms candidats a ser usuaris permanents de la Llei de Dependència) ens ha salvat. És clar que no anem prou a Misa. Si us fixeu quasi sempre juguem en dies de Sants assenyalats (Valentí, Medir, Josep, Jordi, ...) i com sempre perdem, haurem de fer una "Novena" (que no vol dir que ens facin 9 gols) a Sant Judes, patró dels impossibles, perquè ens faci guanyar algún partit d'aquí al dia de Sant Joan.

Disfruteu el dia de Sant Jordi, sobre tot els que celebrin el seu Sant .. eh Jordi! Que regaleu moltes roses i llegiu el llibre que us regalin, doncs el proper dimecres 30 d'Abril tenim un altre compromís a les 21.30 hores.

Davidotto Fritzfreud - Corresponsal de Dienstag Fussball Zeitung
23 d'Abril de 2008