12 de juny 2008

LA CLÒNICA DE LA "XANG PIONG LEE"

21/05/08


ALC ILIS 4 els altles ... també


El dia que yegileu aquesta clònica selà el de la final de la Copa d'Eulopa, ala li diuen "XANG PIONG LEE". L'olganització va canvial el dia del paltit pel tal de que honolables membles d'ALC ILIS poguessin veule-la i aplendle una mica. No calia fel això ja que difícilment es pot supelal el que es va veule ahil.

Honolables jugadols d'ALC ILIS valen jugal ahil nit un glan paltit. Tal vegada semblaven posseits pel l'espelit de la "XANG PIONG LEE" que es juga aquesta nit i fola de tot costum, trencalen la DIMÒNICa negativa fins ala demostlada.

Pais de clonista d'avui és olganitzadol de Jocs Olímpelics d'any 2008 i pel això m'heu de peldonal l'accent català tan poc fleqüent.

Fúlia de dlagó desfelmada ela el que els honolables espoltistes supulaven pel tots els polus dels seus cossos i tleien foc pels queixals de làbia i vengança de les dal.leles del.lotes.

Folça Empelador LEE FHOT FORT de la dinastia XU LING soblevolava muntanyes de pais català i com si fos l'Espelit Sant, va possar-se soble honolables caps de jugadors en folma de pilota i sobtadament tots començalen a fel melaveyoses piluetes i gilavolts amb el baló.

Àlbitle no podia xiulal, només aplaudil. Equip contlali agenoyat, plegava pel la fí del temps leglamentali. Jugadols d'ALC ILIS, "tocats" pel la divinitat impelial, elen invencibles. Lecoldant final GÜEMBLEY fa exactament 16 anys, l'Aleix KOEMANCALÍS malcava un golàs de falta dilecta i desplés en DEI BID TING malcava el segon ... de tilalínies.

Impoltant cansament de segona palt i manca puntelia fel que llavols contlali lemontava fins 2-3 pelò yuita continuava i molt honolables jugadols d'ALC ILIS lemontaven dues vegades fins el 4-4 final amb gols de SHUAN MAN GÜE i PEM MING SAB.

Lecoldeu plopel paltit dijous 29 de Maig a les 21.30 holes. Aneu confilmant plesència.

SHIN XING GÀ - Col.lesponsal de LEIN BOU SPOLTS
21 Maig 2008