12 de juny 2008

LA CRÒNICA DEL "MATCH BALL"

7/05/08

ARC IRIS 2 els altres 6

En plena temporada de tenis en terra batuda, hem volgut ser solidaris amb els jugadors d'aquest esport, que ningú dubta és molt més senzill de practicar que el futbol, i fer-nos un "set". Així, "a palo seco", sense raqueta, ni pilotes ni judges de cadiretes.

Però com no sóm al "Nadal" sino a la primavera i el més semblant que tenim a en Federer és un Davidenko en hores baixes, doncs el "set" ens l'han clavat a nosaltres i a sobre hem perdut el "goal-average" amb la "Biblioteca Tova" (traducció literal del nom de l'equip contrari) ja que anteriorment "només" els varem guanyar per 5 a 2.

Oh Tempora, Oh Mores! que deien els romans, que traduit al "polaco" vol dir "Què ...(piiiiiiiii) ... passa que ja no guanyem ni a la llar d'avis de la Vall d'Hebron!"

El resum d'estadístiques dels darrers quatre partits és 6 gols a favor i 25 en contra amb 4 de 4 derrotes, 0 de 25 tirs de 3, 9 dobles faltes, 18 boggies, 154 blaus i contusions, 2 targetes grogues i 74 "casun l'olla" al vestidor.

Malgrat això, com sóm caballers esportistes, hereus de l'esperit del Baró de Coubertain, estic segur que ningú "s'esborrarà" del partit del proper dijous 15 de Maig (festivitat de San Isidro Labrador - una altre significat Sant) a les 20.45 hores, llevat d'en Isaakembauer que té compromisos publicitaris ineludibles.

Davidinho Sambalao - Corresponsal da Folha Futebolistica Carioca
7 de Maig de 2008