12 de juny 2008

CRÒNICA POLIESPORTIVA DE LA SETMANA

28/02/08

Jo sóc de “ciències” i m’agraden les matemàtiques, però la nit de dilluns passat, em vaig descomptar. Ja no sé si ens varen fer gols o punts o cistelles o cops de golf.

Si comptem com el tennis, el resultat és bó. Ni tan sols ens han fet un punt.

Si comptem com el bàsquet, encara millor. Apenes mitja puntuació d’un quart.

Si comptem com el golf, extraordinari, 2 foradets de res d’avantatge sobre 18.

Si comptem com el domino, força bé, 8 és una puntuació baixa.

Si comptem com el cricket, quasi ni tan sols hauriem començat el partit.

I doncs... perquè punyetes juguem a futbol i no a qualsevol dels esports anteriors??

En Pemi ha intentat llençar triples però no li ha entrat ni un.

L’Isaac ha intentat fer de “zaguero Williams” (mític jugador de Gales) com en rugby però no recordava que la pilota és oval i només feia que xutar al buit i perseguir-la com si fos un garrí.

El David s’ha “escanyat” ell sol el “pito doble”.

Al Joan Manuel li han donat pals de golf d’esquerrà i les tirava totes a l’inrevès.

El Josep Lluís tenia la raqueta de tennis foradada i se li colaven totes les boles.

L’Hug, que es pensa que el “cricket” és el soroll que fa la clau dins el pany a les dues de la matinada amb la dona esperant amb un corró, s’ha passat la nit buscant les claus, matarile rile ron.

El Josep s’ha enrocat i li han fet escac i mat desseguida.

En Jordi és l’unic que jugava a futbol i per tant ell és L’ÚNIC RESPONSABLE de la humiliant derrota. Ya te vale Jordi !! A veure si ens esforcem una mica més, Eh! Que aquest 8 a 3 s’ha de millorar!

I menys mal que així va ser. Aquesta nit hem trencat la ratxa negativa de derrotes i només ens ha impedit la victòria un penalty tipus “Juanfran-Saragossa”, o sigui totalment inexistent, quedant definitivament un empat a 2 en el marcador.

S’ha de destacar la “galopada” de l’Hug en el nostre segon gol, a l’estil Roberto Carlos i passi de la mort per en “Pichichi Pemi”.

Clar que aquest resultat davant un equip que es diu NASALCUL, que va quedar per sota nostre a la classificació de la primera fase i que ja l’haviem guanyat abans, no sembla gaire meritori però sí que ho és donat l’esforç que representa jugar dos partits en tan curt periode de temps.

Segur que la victòria ens arriba el proper partit ... de FUTBOL! el dimecres 5 de Març 2008 a les 21.30 hores. Crec que els “colers” (nom que vé de la col – verdura – que bull dins l’olla plena d’aigua que representa l’escut del ..$A. Ja em perdonareu però la meva religió peristiana no em permet pronunciar el nom de “los otros”) teniu SOPA DE XAMPINYONS aquest dia i si no podeu venir perquè us ennuegueu amb la SOPA, aviseu amb temps per que els “pericos” poguem trobar reforços.

Ànims i endavant, que “más se perdió en Cuba” i no estem en crisi (només hem perdut un partit més que l’any passat!). A última hora sempre podem fer un “Tamudazo”.

Per favor, confirmeu si vindreu a jug... vull dir ... si vindreu.

David Tenallaba (Corresponsal del TransRainbow Sports Magazine)

28 Febrer 2008