12 de juny 2008

LA CRÒNICA DE SAN ISIDRO

16/05/08

ARC IRIS 2 els altres 2

Entre els miracles atribuits a Sant Isidre Llaurador, festivitat que celebravem ahir, s'hi compte el de que uns àngels llauraven el seu camp mentre ell resava. Mira que era llest el tal Sant Isidre! Feia treballar als altres enlloc seu!

Com cap component d'ARC IRIS es diu Isidre, ni tan sols és Sant, ahir no varem tenir la sort miracolosa de que algú fes la feina de "jugar" a futbol i la cosa es va possar difícil amb un 0-2 en contra a la segona part.

Un altre miracle que es diu va fer Sant isidre fou el de fer pujar les aigües d'un pou en el que caigué el seu fill i així salvar-lo. Aquest miracle ens convindria força doncs des de fa un "parell" (Mallorquí) de jornades que estem dins d'un pou profund del que no podem sortir. Sembla com si els equips barcelonins tinguessim tots el mateix "virus perdendi". Més que una "dinàmica" negativa, el que tenim és una DIMONIca.

Així estaven les coses quan assegut a la banqueta, després d'un esforç per sobre de les meves possibilitats vaig invocar al Sant del dia (Isidre, naturalment) per que obrés el miracle, tot recitant aquestes lletanies:

- Sant Isidre Llaurador, fes-nos un equip guanyador.
- Per Sant Illan, fill teu, que algún partit guanyem feu.
- Que Santa Maria de la Cabeza, teva esposa, (renoi quina família Santurrona!) ens permeti guanyar alguna cosa.
- Sant Isidre estimat, no permetis cap lesionat.
- Sant Isidre benvolgut, que tinguem un partit vençut.
- "Sidret", xato, arreglans aquest equipet.
- "Sidru", estigues concentrat i al menys que sigui un empat.

I vet aquí que les pregaries varen tenir resó a dalt del cel i el miracle es va fer i finalment varem aconsseguir un empat com a mal menor. No em direu que va ser un miracle que el primer gol s'el marquessin ells en propia porta i que el segon vingués d'una falta directa inexistent (No, no et queixis PEMI, que la sang de la cama ja la portaves de casa. Va ser un "accident domèstic", que jo ho vaig llegir al "Full Vallvidrerenc") magistralment "embocada" pel Cristiano Marín.

Sabent això, ja cal que tots ens hi possem a recitar lletanies, des d'ara mateix fins el dia del proper partit, a Sant Bernardí, Sant del dia del partit, és a dir el proper dimarts 20 de Maig a les 20.45 hores (Finalment hi ha canvi de dia i hora i no es juga el dimecres). Recordo a l'Hug que haurà de continuar fent de porter doncs no podré recuperar-me en aquests pocs dies. Ja anireu confirmant entre avui i dilluns.

Davidimi Golkonnen - Corresponsal de Arkirinnen Sportiven Diarionnen
16 de Maig de 2008