18 de des. 2008

LA CRÒNICA NADALENCA

18/12/08

- Eh! Tú! Pinta! Per on has entrat? No veus que aquest és un BLOG privat!

- Perdona! Sóc en Nicolau, Sant Nicolau i m'han deixat un missatge a la PDA.

- A la què??

- La "Per Demanar Almoines", que recull els dessitjos de la gent de bé que he de satisfer i un d'ells prové d'aquest BLOG.

- AAAAH!! I què diu aquest missatge?

- Doncs diu: "Situació desesperada STOP Necessitem Victòria STOP

- BAAAAH!! Això és que en Beckham està buscant a la parenta i no la troba. Però not pot ser aquí. Anem sobrats d'això. El que sí aniria bé és una mica de sort i que ens toqui la loteria

Pel demés, tot ho tenim ben cobert. Pau, amor, felicitat, menjar per gossos i gats ...

-Doncs això de la loteria jo no ho "toco". És un gènere més aviat per SANTA TECLA. Apa! Us deixo un arbre de Nadal per que decoreu el BLOG!

- Això és un arbre de Nadal?????

- És la crisi "my friend". HOU HOU HOU!!!

Aquesta intrusió m'ha fet ballar el cap. Aviam si em centro en la crònica.

A l'ARC IRIS, domina la professió d'Economista i tenim la deformació professional de fer "balanç" a la fí de l'any per valorar tot allò que hem fet i tenim. De vegades, aquest exercici no és massa raonable i cal només mirar endavant, a l'esdevenidor, oblidant errors i derrotes, enuigs i agrors, tot buscant la felicitat, que he sentit s'aconsegueix amb poca cosa.

Cada dia, cada partit, és nou, diferent de l'anterior i el volem disfrutar com si fos l'últim, deixant a banda si es guanya o si es perd doncs l'important és disfrutar allò que fas.

Avui no puc fer la crònica d'un partit que no ha existit, però sí que tenim resultat:

ARC IRIS - 3

SAP - 0

Que així està reglamentat quan un equip no es presenta.

Proper partit el dilluns 29 de Desembre a les 21.30 hores. Vigileu amb els torrons i el cava. M'han dit que faran bufar abans del partit. Aprofito per convocar també pel partit del dimecres 7 de Gener 2009 a les 20.45 hores. A qui els Reis els hagin portat carbó, no cal que vinguin.

Daddy Noël

Corresponsal de Kringle & Zrikings Associated Press

18 de Desembre de 2008

11 de des. 2008

LA CRÒNICA DEL "FOLLÓN"

11/12/08

ARC IRIS - 2

Els golums - 2

Fa només dues setmanes que ens tocava perdre amb el mateix equip, líder de la classificació, per un contundent 9-3 que s'explicava en la Crònica dels Monstrums. Ahir, inesperadament, ens toca jugar contra els mateixos tot i que se'ns havia dit que el rival era un altre.

Com que varen passar cosetes fora del normal, intentaré, per aquells que no hi eren, relatar-les per fer-vos cinc cèntims en el que potser és una crònica no habitual, és a dir amb bon humor.

Donava la impressió, vist des de la grada, que és on em va tocar estar ahir, que a la primera part, els rivals s'ho prenien al "tran-tran", sense gaire esforç i amb aires de anar "sobrats", potser recordant la pallissa que ens varen "cardar" fa dues setmanetes. El resultat al final de la primera part els donava la raó en part, doncs el 2-0 al seu favor presagiava una devallada física de la nostra part i un resultat abundós en quant als gols rivals.

Però vet aquí que la truita es va capgirar i de vegades els pobres també tenim alegries i a la segona part va ser un recital dels homenots d'ARC IRIS FC, amb entrega, garra, talent, tiki-taka, presió a tota la pista, motivació i convenciment de donar la sorpresa. Tant és així que al empatar, els va entrar la tremolina, varen començar a escridassar-se entre ells, a fer servir els colses més del compte, a queixar-se a l'àrbitre constantment. En una paraula, "CANGUELI" de perdre o no guanyar a l'últim de la classificació, a l'equip quasi incapaç de guanyar a ningú i llavors varem veure el que era un GOLUM nerviós

Ja només faltaven 3 minuts per acabar i amb empat a 2, va ser quan varen perdre totalment els nervis, actitud impropia d'un líder del campionat. Havent perdut una ocasió de gol, queixant-se a l'àrbitre pel que consideraven una falta no assenyalada, fent pseudo-ameneces als jugadors i encarant-se amb un espectador al que van intentar agredir llançant-li amb força la pilota.

Aquestes formes d'actuació, no són les que ARC IRIS FC abandera en el seu llarg periple esportiu en el que ha rebut nombrosos trofeus a la esportivitat i no podia tolerar que uns nouvinguts a aquesta lliga "montessin" el numeret només per que no podien guanyar al "farolillo rojo" format per jugadors que inclús m'atreviria a dir els doblaven la edat en alguns casos, i per això varem enfilar el camí dels vestidors donant per acabat el partit, cosa ben certa ja que fins aleshores encara podia rebre aquest nom però no a partir d'aquell moment i com ARC IRIS FC es dedica a jugar a futbol i no a d'altres coses, no hi havia alternativa possible, expressant també aquest malestar amb la negativa a signar l'acta arbitral.

Per sort, ARC IRIS FC té tantes derrotes en el seu sarró que ens sobra humilitat i saber estar, estem vacunats contra la prepotència i la egolatria i respectem al rivals tant com als companys. Com ja vaig mencionar a la Crònica dels Monstrums fa dues setmanes, tenim GLAMOUUUUUUUR, ja adquirit i arrelat al llarg dels anys i que no ens treuran ni amb aigua calenta i lleixiu.

Felicito als integrants de l'equip en el dia d'ahir per la seva grandíssima i excel.lent actuació i us convoco a tots pel proper partit que serà el dimecres 17 de Desembre (encara no ens haurà tocat la Loteria) pendent de confirmar l'hora que us serà comunicada l'abans possible. Espero que la propera crònica tingui un caire més festiu. Afortunadament crec que aquesta és la primera vegada que ens passa una cosa així.

David Eldelahonda

Corresponsal de The Follontaims

11 de Desembre de 2008

3 de des. 2008

LA CRÒNICA DE "LA VECINITA

03/12/08

Són les set del matí, com cada dia, i tinc cruixida la osamenta pel partit d'ahir i un munt de son a les orelles. Les portes de l'ascensor, al obrirse, em donen la alegria matinal enmig de tant dolor físic. La veineta del pis de dalt apareix somrient dins la cabina elevadora. Oh! Déu meu! i jo amb aquests talls d'afaitar-me!

En aquell moment desapareixen tots els mals. Amago la panxona, posso recta la esquena, li regalo el millor somriure i li dessitjo bon dia. Mentretant, pel meu cap s'amonteguen els tòpics habituals de converses d'ascensors. Que si han dit que plouria, que si fa més fred que ahir, que si renoi quina manera de matinar ... Volia fugir d'aquestes converses avorrides i sense sustància i decideixo aventurar-me a alguna cosa més agosarada, audaç i atrevida. Al capdavall no tinc res a perdre.

Però abans que podés obrir boca, ella dispara primer.

- Fas cara de cansat. Em diu.
- Sí, clar, es que ahir nit vaig tenir partit de futbol-sala i ...
- Em dic EVA, i tú?
- Adam ... vull dir David! Perdona, encara no estic del tot despert.
- I com va anar el partit?
- Bé.
- Només bé? Vareu guanyar? Per què no m'expliques més coses?
- De debó t'interessa saber com va ser el partit?
- I es clar que sí!
- Doncs escolta això.

ARC IRIS - 1
FREPI - 2

Com es veu pel resultat, va ser un partit molt igualat que finalment es va decantar per dues errades de porter.

El que no va estar igualat va ser la edat dels rivals. Podrien ser els nostres fills. Pràcticament els doblavem la edat i això es va traduir en una segona part agònica en quant a resistència física. D'altra banda, els FREPI, varen donar més llenya que la que tenen les sequoies gegantines i com a conseqüència d'això la directiva es veurà obligada a contractar fisioterapeutes especialitzats

per tal de poguer-nos recuperar pel proper partit. En fí, derrota que cou però només fins el segon pacharan. Que tot en aquest món té solució!

Al acabar d'explicar-li, tots dos davant el seu AUDI A-3 de color blau cobalt, ja feiem tard a la feina, però en aquell moment el meu cap estava molt lluny d'una cantonada de l'eixample barceloní o preocupat si podria seure al tren. Només sabia que la setmana s'em faria més curta tot esperant una nova trobada amb l'EVA - la "vecinita" més maca de SantQ - dins la caixa de pujar i baixar, encara que sàpiga que la moto de gran cilindrada que hi reposa al costat del seu cotxe no la condueix ella.

Quedeu tots convocats per proper dimecres 10 de Desembre a les 22.15 hores, per recuperar el partit aplaçat de la primera jornada. Aneu confirmant assistència i recordeu de felicitar als Xaviers que avui és el seu Sant i a les Immaculades i les Concepcions el proper dilluns.

DAVID LOVEÍ

Corresponsal del Neighbourhood Morning Star

3 de Desembre de 2008

LA CRÒNICA DELS MONSTRUMS

27/11/08

ARC IRIS - 3
ELS GOLUMS - 9

Es veu que un GOLUM és un personatge de les històries d'en J.R.R. TOLKIEN, essent el seu nom original SMÉAGOL, posteriorment anomenat GOLUM en referència al soroll regurgitant que feia amb la gola.

Amb tanta referència a la partícula "GOL" en el seu nom, aquesta "criatura" fantàstica i a l'ensems nom d'equip de futbol, sembla clara la predestinació a fer molts "idems", és a dir GOLS i per això ens varen clavar 9. Cert és que mal repartits doncs si a la primera part varen acabar amb un resultat de 5 a 0, a la segona es va produir un honrós 4 a 3.

Com a dada curiosa, dir que fins a la jornada d'ahir, aquest superequip de llegendes literari-cinematogràfiques líder de la clasificació, havia marcat només dos gols més que ARC IRIS i això que en el darrer partit varen marcar 11 gols.

La llàstima és que ahir ens varen fer dos penalties i el nostre registre és de 2 gols de 5 llençats i amb les dues targetes grogues rebudes passem a ser dels pitjors equips en esportivitat quan abans erem els segons.

Però hi ha una part positiva i molt important. El personatge del GOLUM va morir, en canvi l'ARC IRIS és indestructible i etern. Els jugadors d'ARC IRIS són efebus de reconeguda bellesa madura de cabells blancs, tipus Jordi Cluni,



mentre que un GOLUM és "tal que así"



Obviament, no hi ha color i mai millor dit perquè ARC IRIS els té tots



A més, ARC IRIS té el seu propi BLOG, la seva pròpia CIGRONADA i la seva pròpia EXCURSIÓ. En definitiva, es poden perdre partits però el que no es perd mai és ... el GLAMOUUUUUUUR!

El proper partit, molt més a l'abast per aconsseguir la segona victòria, serà el dimarts 2 de Desembre a les 21.30 hores i us prego que confirmeu l'abans possible ja que hi ha poc temps fins aleshores, per reaccionar davant possibles baixes. Us avanço que el següent partit serà dimecres 10 de Desembre, pendent de confirmar horari. Els que aneu comprant la loteria, comuniqueu el número que teniu.

FORÇA MÀGIC ARC IRIS!!

Deivit McGillicuddy
Corresponsal del Creatures Evening Star
28 de Novembre de 2008

21 de nov. 2008

LA CRÒNICA DEL PESSIC!

19/11/08



LA CRÒNICA DEL PESSIC (BIS)


ARC IRIS – 6

BIR - 2

Pessiga’m! Pessiga’m! AAAII!! Doncs sí que estic despert! Així … no és un somni! HEM GUANYAT!!

Ah! Sí! Ja recordo. Celebració, festa, desgavell, parranda

Les neurones, tot fent rotllana com una frenètica sardana, encara ballen pel cervell, convertint l’oval cranial en improvisat envelat i per això tot gira al meu voltant.

Per fí una victòria. Clara, contundent i merescuda al capdavall, entre una llarga llista de derrotes, un bon grapat d’elles per la mínima.

Ahir nit, l’equip va estar Excel.lent. Semblava tinguessim als històrics “Diví” periquito

DaviZamora“Milgols” Peléix

“El ralles” Josarmando Capdedona “La Saeta de l’Eixample” JorDI Stefano

“Correcaminos” Pemi Charlton

“Hat trick” Damiàudrup “Stopper” Isaakembauer

i en KHugbala , tots ells dirigits pel “Míster” JoanMarinus “Látigo” Michels

La Directiva ens ha promés com a “prima” per guanyar, un fantàstic auto per cada jugador amb els colors de l’equip, el mateix que va fer servir en Fernando Alonso durant bona part de la temporada pasada.

Però els jugadors prefereixen fer la tradicional “cigronada” anual que habitualment es fa pels volts de finals de tardor i principis d’hivern, per la qualcosa proposo el diumenge 7 de Desembre (el dilluns 8 és festiu i així ens podrem recuperar) i demano als experts cigronaires decideixin lloc i hora per la trobada.


Si voleu riure una mica, aneu al Google "imágenes", teclejeu "cigronada" i a la pàgina 4, a la dreta a la tercera fila, observareu LA FOTO D'ARC IRIS DE LA TEMPORADA PASADA!!!!! Ja hem entrat en la història! Sóm al Google!! (Aleix, ja que clicant a la foto surt el blog, mira si pots editar aquesta crònica "bis" amb les fotos)

Esperem repetir victoria la semana vinent i per això, recordar que el proper partit ha mudat de dia respecte del calendari original i será el dijous 27 a les 22.15 hores, així que aneu confirmant assistència al partit i també a la cigronada!


IESGÜI KHAN!!

Corresponsal de Victory Sports Illustrated

20 i 26 de Novembre de 2008


PD: Per fi!!

13 de nov. 2008

LA CRÒNICA DE LA LOTERIA

13/11/08

ARC IRIS - 3

SOFTLIBRARY - 6

Un cop més m'he adonat de la meva ingenuitat que fa frontera amb ser beneit del cabàs. Pensava que aquest any podriem fer canviar les coses, que un petó del príncep despertaria a Blancaneus i que el petó de la princesa ens convertiria de granotes a prínceps. Potser era producte de la lluna plena, de la licantropia derivada de la rodonesa del satélit terrestre. En tot cas, he d'entonar el "mea culpa", baixar de nou a la terra i deixar de cridar i parlar tant durant els partits, cosa que prometo des d'ara.

Ja que no em sentireu més, deixeu-me repetir per última vegada la tàctica i la seva conseqüència, paraules inscrites en la bandera brasileira i que per això són tetracampions del món



Pel que fa a la crònica futbolística del nostre partir d'ahir nit, això és el que es va apreciar des de la grada

Y

Com va dir el filòsof empordanès Feliu Brutinet en el segle ... fa molt! ... "NIHIL DESPERANDUM", que traduit al polac vol dir



NO PATIU. QUAN MÉS DUR ÉS EL CONTRINCANT, MÉS DOLÇA ÉS LA VICTÒRIA!

Com que hi ha poc a dir sobre futbol, he optat per titular la crònica amb el que ens farà sortir de la crisi, econòmica i futbolística. Com ja sabeu, cada any fem la mari...(3,1415)...da de intercanviar un munt de paperets de valor facial ridícul i que després dona una feinada ingent per comprovar que no ens ha tocat un borrall en el sorteig de la grossa de Nadal. Aquest any proposo que cadascú compri un dècim i l'aporti al fons comú de l'equip, amb un dipositari únic que s'encarregui de donar la notícia, no per més coneguda menys esperada, de que continuem essent pobres de solemnitat.

Ja ho acabarem de concretar el proper partit, dimecres 19 a les 21.30 hores, en el que ho tornarem a intentar. Aneu confirmant la vostra presència.

ANDE GÜINNERIS
Corresponsal de Jolivudian Magazine
13 de Novembre de 2008

5 de nov. 2008

LA CRÒNICA DEL SON HIPNÒTIC

05/11/08

ARC IRIS - 4

GUMEPB HYPNOSYS - 8

Amb tots els respectes per l'equip rival, amb aquest nom no teniem cap possibilitat de guanyar-los doncs varen fer servir tàctiques prohibides. Aquí teniu al nostre capità en el sorteig de camps.



Aleshores varem començar adormits i estavem suggestionats de que els rivals eren homanots de 6 peus i 2 polsades d'alçada, 4 pams de caixa toràcica i 25 anys de mitjana, així que als cinc minutets de partit ja perdiem per 0-4, però a la segona part es va esvair l'encanteri i el resultat parcial de 3-4 davant la qualitat exhibida pel rival és un resultat prou digne.

Sembla que les "ajudes extres" administrades durant la setmana no ens han fet prou servei



i a més, els efectes secundaris encara no els tenim del tot controlats



QUÈ ÉS BROMA !!!! L'únic estimulant que prenem abans dels partits és



i després



tot adobat amb una mica d'entusiasme, garra i flexibilitat corporal del porter



el qual està en primera posició del trofeu "Zamora" a qui li fan menys gols de penalty. De moment 0 de 3 encaixats. Mireu, pels llençadors d'equips rivals, us diré que per marcar-li penaties en aquest extraordinari porteraç, heu de llençar prou ras per que la bimba boti tres cops abans d'entrar, prou alt com per que toqui al travesser i entri, prou a l'esquerra per que el seu astigmatisme l'impedeixi veure la bola i prou a la dreta com per que perdi el món de vista.

Conclusió: No us escarrasseu pas, no li fareu gol!! Ell és un híbrid, fruit d'un creuament d'aranya negra i felí, criat al Camerún pels més hàbils bruixots productors de porters. (Això va pels "criticaires" post-partit en el vestidor)

La llarga travessa del desert fins trobar la victòria, continua



Esperem trencar el malefici la setmana vinent, dimecres 12 a les 21.30 hores. Esteu tots convocats, inclús els "Basileos". Aneu confirmant assistència.

KINOYORA NOBAMA
Corresponsal del Hawaian Taims
5 de Novembre de 2008

30 d’oct. 2008

LA REPE ... CRÒNICA

30/10/08

ARC IRIS - 5
C.P.R. 2001 - 6

Aviat, enlloc de dir-nos ARC IRIS ens direm "Los Natillas" perquè
(entoneu cançoneta)


"NATILLAS, ARC IRIS, ... LISTAS PARA PERDER! ... REPETIMOSSS!!

o també, "Els Cogombres", com preferiu.

Repetim alineació, repetim bones sensacions i repetim ... derrota i "farolillo rojo". Com va dir el filòsof (possar accent argentí) "Este ... Che ... Pibe ... jugamos como nunca y perdimos como siempre, viste".

I això que va arribar directament de Girona un pot de vidre ple de "Mosques de Sant Narcís"


grosses i gruixudes i de tots colors, sortides del incorrupte cos del Sant i que tal com varen fer "tocar el dos" a les tropes francesses per allà el segle XIII, esperavem que afeblissin l'equip contrari un cop escampades convenientment pel seu vestidor. Però sembla que la "rasca" que feia ahir les va debilitar prou com perquè no fessin la seva feina de forma acurada.

Cert és que les derrotes d'enguany són bastant diferents a les de temporades anteriors i que la autoestima de l'equip ha augmentat, però potser ens veiem millor del que realment sóm


i ens mirem massa al mirall de l'engany i ens veiem més macos i forts que en la realitat.

El cas és que no guanyem des del 4 de Juny i comença a ser difícil recordar la sensació que produeix una victòria. Sempre ens queda el consol de jugar a la "Primitiva" com en PANCHO


i esperar que ens toqui "la grossa", que sembla més fàcil que guanyar un partit de futbol-sala.

La propera "perpetració" de partit és el dimarts 4 de Novembre a les 21.30 hores i com sembla que els "Basileos" (dits així en honor al poble natal del fundador de la seva "banda" futbolera) seran baixa, fora bó confirmessiu presència l'abans possible per tal de buscar reforços, si calgués.

NARCÍS HISTA
Corresponsal de Fly-Fly Feuille Sportive
30 d'Octubre de 2008

P.D.: Digueu el que digueu, en el gol de falta la barrera es va OBRIR DE CAMES!!!

Un record especial pel Carles tot dessitjant la millora de les circumstàncies personals i gràcies per les caipirinhes.

22 d’oct. 2008

LA CRÒNICA OLÍMPICA

22/10/08

1ª PART

ARC IRIS - 0
OLÍMPIC - 3

2ª PART

ARC IRIS - 3
OLÍMPIC - 1

AGREGAT

ARC IRIS - 3
OLÍMPIC - 4

He volgut separar els resultats de cada part per tal d'una millor comprensió de com varem passar de l'infern a l'Olimp, de Satanàs a Zeus, d'una esperada golejada a fer tremolar als deus Olímpics.

Tot i l'errada del guardavalles Davidakis Porteridis en el primer gol,



posteriorment va esmenar-la i protagonitzà accions de gran mèrit.

Destacà també en Yosepoulos Palomerakis, autor de 2 gols i que portà de corcoll la defensa contrària. Ben ajudat per en Pemionokis Karrileris, amb un altre gol i un gran desgast físic.

Sòlida defensa, sobre tot en la segona part, amb Isaakos Faltatotis, Yioryidis Gibertakis i Hugonakis Llacernatas.

Al mig camp, empenta i força amb Aleixkidis Kanalonis i Damianos Empordakidis. I per fí, el nostre "míster", de fina direcció tècnica, en Yosepos Estraguelos.

Així doncs, gran actuació contra un equip contrari que es bellugava més que els preus de la benzina. Seguim donant sensació d'equip treballat i els contraris ja comencen a saber que guanyar-nos és més difícil que trobar un japonès d'ulls rodons.

El proper partit és el dimecres 29 d'Octubre a les 21.30 hores. Tot i haver confirmat tots, fora convenient reconfirmar abans de dimarts vinent.

Per últim, un missatge per en Karlotis Abulensis de part d'en Ernestidis Miguelakos: "Que a veure si et deixes caure per aquí que fa un lustre que no et veiem".

No voldria acabar aquesta crònica sense explicar el peculiar sistema de competició d'enguany.

Són dos grups ... i ... i ... s'ha entès això dels dos grups oi?
Es juga ... o sigui ... cada setmana. Fins aquí clar eh!
Aleshores ... diguessim que ... de ... manera ... que ...
Jo pensava que ho havia entès!!
Bé, com diuen els professionals, "partido a partido" i ja us ho explicarà algún dels "senyorets" del vestidor, que per això d'ensenyar tenen molta traça.

TEN ADONIS (1 estrella Michelin - Quan en tens 5 et poses com el ninot)
Corresponsal del Vanguaridis Periodikotis

P.D.: Felicitar a l'Hug que crec ahir era el seu Sant.

20 d’oct. 2008

LA CRÒNICA DELS TRENS

16/10/08

ARC IRIS - 3 SAP - 3

Suposo que tots recordeu la famosa frase de Santa Teresa (festivitat que celebravem ahir - feliciteu a les Teresines que conegueu, encara que sigui un dia després -)

"Vivo sin vivir en mí y tantos partidos ganar quiero que muero por que no gano". Ja veieu que la varen fer Santa i doncs a nosaltres com a mínim BEATS després del partidaç d'ahir.

Durant tot el dia d'ahir, tenia un presentiment i era que ens tocava jugar amb SAP i en tinc proves escrites compulsades per la Secretaria d'intuicions i Presentiments del Departament de Mediums i Bruixots de la Generalitat de Catalunya. Déu ni dó per ser el primer partit! La nostre bèstia negra! L'equip que ens va fer més gols la temporada pasada!

Fem una mica de memòria. SAP va aconseguir en els dos darrers partits de la temporada pasada contra nosaltres, fer-nos "només" 16 gols (veure LA CRÒNICA DE L'ORGULL i LA CRÒ... CRÒ...) mentre que ARC IRIS marcava 2.

Al millor jugador de SAP l'anomenava el cronista com "l'AVE Christophe" (Mireu la foto que varem publicar al final de la temporada pasada)



Ahir semblava la RENFE Rodalies amb la catenària avariada, mentre que nosaltres teniem "l'Express Empordanès", en Damià, també anomenat "The Correcàmins". Ell solet va fer dos gols un penalty al pal i un munt de kilòmetres sobre la cantxa. Al acabar, li varen donar la targeta IBERIA PLUS plena de punts pel "mileage" recorregut i amenaça amb millorar i fer-se dues voltes al món corrent en cada partit. Així m'agrada! Esperit guanyador i lluita fins l'extenuació!

Així doncs, aquest xoc de trens va tenir clar color quatribarrat i l'empat té regust a VICTÒRIA!



WHAT?

No, No, guapa, no et cridava pas! Però si vols venir a veure-n's, el proper partit és el dimarts 21 d'Octubre a les 21.30 hores i el meu mòbil és el (6 piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 3)

El "Tren", va estar molt ben acompanyat i lliscava damunt tres fantàstics "carrileros", un sòlid "stopper", un cap d'estació de meravella i un "concierge" prou segur, però lamentem la indisposició de "Polivalent" Josep Lluís del que esperem grans nits d'èxits en el futur.

El proper partit és contra OLÍMPIC, equip que l'any passat ens guanyava "fàcil" però que la setmana vinent haurà de suar sang per no perdre! Aneu confirmant assistència!

Txu-Txu Maquinist - Corresponsal del Intercity Railway Press
16 d'Octubre de 2008

9 d’oct. 2008

LA CRÒNICA DELS ADÉUS

09/10/08

ARC IRIS
- TOTS ELS QUE VULGUIS
FORTIS BANK - IMPRESENTA..TS

Recentment he sentit que hi ha un munt d'espècies de mamífers en perill d'extinció però afortunadament, entre elles no hi erem l'ARC IRIS FC, la qualcosa m'omple de joia i satisfacció ja que al menys podrem sobreviure aquesta temporada sense patir l'extinció - malgrat l'amenaça de que minvem en un especimen - tot i que més aviat que tard l'edat no perdona, el cos no aguanta i ens haurem d'abocar al noble art de la petanca i posteriorment al dòmino.

A banda de l'anterior, el que no es pot permetre és una actitud no professional i per tant la directiva ha contractat al famós detectiu Jean-François Laloupe per tal d'esbrinar quines activitats de lleure realitzen els jugadors d'ARC IRIS davant la possibilitat que poguessin afectar a la baixa el rendiment futbolístic ja que estem en plena setmana de Festa Major Sarrianenca.



Els resultats han estat força engrescadors, poguent assegurar el comportament exemplar de tots els jugadors. A modus d'exemple, podem dir que hi han aficionats a la micologia



Hi han que deleixen per una bona navegada per la xarxa



d'altres fan pinya com a castellers



O serà que un era de Castellar? És que la lletra del detectiu sembla de metge!

També hi ha un que s'entrena a fer treballs de punt de creu per fer-li samarretones al seu net



Tot plegat activitats que no afecten el rendiment futbolístic i per tant aquesta temporada no hi han excuses davant les derrotes.

A falta de crònica efectiva del partit, que no va existir - aprofito per afegir que al meu entendre el partit no s'hauria d'haver aplaçat sino haver-lo donat per perdut a uns individus que el primer dia que participan en una nova lliga no es presenten i a més, informats de que els esperariem tot i arribar tard, varen preferir disfrutar de la comoditat de les espardenyes. Es veu que això de la crisi financera i la nacionalització d'aquest banc els ha afectat més del que ens podiem imaginar - ahir varem tenir dues notícies al vestidor.

Com sempre que venen aparellades, una notícia era bona i l'altra no. La bona és que el Josep Lluís va portar una ampolla sencera de sabó dermatològic que ens donarà de "menjar" durant tota la temporada a tots plegats - ja era hora!! - i la notícia dolenta és l'anunci d'en Carles que abandona l'equip després de tants anys de vinculació.

He de confesar que al principi vaig pensar que es tractava de una de les seves bromes habituals però després va semblar que anava seriosament. No sé què de raons tècniques i físiques i no sé què més romanços que s'em fan difícil d'entendre.

Amic Carles, tot i respectar una decisió que suposo és prou meditada, permet que et demani que facis una reflexió a l'entorn del futbol. Si fos per la tècnica i el físic, el 90 per cent de nosaltres ens dedicariem al noble art del "butacón" enlloc de matxacar-nos el cos cada setmana.

El que has de decidir és si t'ho passas bé jugant a futbol. I en aquesta expressió "jugant a futbol" vull incloure des de la correspondència de les convocatòries, el preparar la bossa de la roba, la crítica a la última bajanada d'un polític mentre ens canviem, de tant en tant fer un gol de "punxot" dels que acostumes, compartir el sabó a la dutxa després del partit, anar a sopar tots plegats, arribar a casa a quarts de tres del matí si hem optat per acabar fent una visita al "Fernando" per testar les seves caipirinhes fins a llegir la crònica del partit a l'endemà al arribar a la feina, per començar el dia més animat.

Si tot això no et diverteix, aleshores millor que pengis les botes. Sino ....

El proper partit serà la setmana vinent però encara no sabem el dia ni la hora. Esperem poder confirmar entre avui i demà i fer la convocatòria corresponent.

Que passeu un bon dia

Kasimierz Ben Gha Lah
Corresponsal del Polsky Mossosky Gazeta
9 d'Octubre de 2008

30 de set. 2008

LA CRÒNICA DE LA MERCÈ

24/09/08

ARC IRIS - 3
H.V. PINEDA DE MAR - 6

Ja comença a ser habitual que els partits d'ARC IRIS FC coincideixin o s'apropin a festivitats assenyalades del nostre pais. En aquest cas, la copatrona de Barcelona ens acull en el seu dia i promet protecció i mercès diverses.

Però eus aquí que gran quantitat dels components d'ARC IRIS no resideixen o no són nascuts a la ciutat comtal. Hi han de Castellar, Vallvidrera, Sant Cugat, Sarrià (es vulgui o no, Sarrià és Vila mil.lenària i independent), Gràcia, Girona, etc., així que dificílment podrem assaborir l'allau de prebendes promeses per la Mare de Déu de la Mercè i és clar doncs que no podiem esperar ajuda divina per guanyar el partit d'ahir.

El partit va tenir algunes fases interesants. Il.lusió, quan guanyavem 0-1, Decepció, al perdre 4-1 a la mitja part, Remuntada, al acostarnos a 4-3 i Ressignació amb la devallada física final fins el 6-3.

Així, és clar que el nostre entrenador parava boig



i que el nostre "multitask" porter no pogués evitar els gols



D'altra banda, les consignes entre companys no s'acabaven d'entendre del tot.

L'Aleix cridava JUNTS! JUNTS! i no sabiem si teniem que ballar una sardana o carregar un 3 de 8 amb folre i manilles.

El David cridava CATENACCIO! CATENACCIO! però no sabiem si eren unes postres italianes o una marca de cotxes.

El Damià feia passes galàctics per en USAIN BOLT sense tenir en compte que nosaltres participem en el PARALÍMPICS.

Però al capdavall, tot fet amb una dignitat extraordinària, reconeguda tant per rivals com espectadors.

Una jornada més, una derrota més, una satisfacció més d'haver-ho donat tot i haver-se divertit jugant futbol.

No dispossem encara del calendari de Lliga que sembla començarà en dues setmanes. Tant punt se sàpiga, en farem distribució per coneixement general i per fer la 1ª convocatòria "seriosa" de la temporada.

Fins aleshores, bona sort a tots.

La Mère de Dieu des Voitures - Corresponsal del Jesus-que-trist Journal
24 de Setembre de 2008