20 d’oct. 2008

LA CRÒNICA DELS TRENS

16/10/08

ARC IRIS - 3 SAP - 3

Suposo que tots recordeu la famosa frase de Santa Teresa (festivitat que celebravem ahir - feliciteu a les Teresines que conegueu, encara que sigui un dia després -)

"Vivo sin vivir en mí y tantos partidos ganar quiero que muero por que no gano". Ja veieu que la varen fer Santa i doncs a nosaltres com a mínim BEATS després del partidaç d'ahir.

Durant tot el dia d'ahir, tenia un presentiment i era que ens tocava jugar amb SAP i en tinc proves escrites compulsades per la Secretaria d'intuicions i Presentiments del Departament de Mediums i Bruixots de la Generalitat de Catalunya. Déu ni dó per ser el primer partit! La nostre bèstia negra! L'equip que ens va fer més gols la temporada pasada!

Fem una mica de memòria. SAP va aconseguir en els dos darrers partits de la temporada pasada contra nosaltres, fer-nos "només" 16 gols (veure LA CRÒNICA DE L'ORGULL i LA CRÒ... CRÒ...) mentre que ARC IRIS marcava 2.

Al millor jugador de SAP l'anomenava el cronista com "l'AVE Christophe" (Mireu la foto que varem publicar al final de la temporada pasada)



Ahir semblava la RENFE Rodalies amb la catenària avariada, mentre que nosaltres teniem "l'Express Empordanès", en Damià, també anomenat "The Correcàmins". Ell solet va fer dos gols un penalty al pal i un munt de kilòmetres sobre la cantxa. Al acabar, li varen donar la targeta IBERIA PLUS plena de punts pel "mileage" recorregut i amenaça amb millorar i fer-se dues voltes al món corrent en cada partit. Així m'agrada! Esperit guanyador i lluita fins l'extenuació!

Així doncs, aquest xoc de trens va tenir clar color quatribarrat i l'empat té regust a VICTÒRIA!



WHAT?

No, No, guapa, no et cridava pas! Però si vols venir a veure-n's, el proper partit és el dimarts 21 d'Octubre a les 21.30 hores i el meu mòbil és el (6 piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 3)

El "Tren", va estar molt ben acompanyat i lliscava damunt tres fantàstics "carrileros", un sòlid "stopper", un cap d'estació de meravella i un "concierge" prou segur, però lamentem la indisposició de "Polivalent" Josep Lluís del que esperem grans nits d'èxits en el futur.

El proper partit és contra OLÍMPIC, equip que l'any passat ens guanyava "fàcil" però que la setmana vinent haurà de suar sang per no perdre! Aneu confirmant assistència!

Txu-Txu Maquinist - Corresponsal del Intercity Railway Press
16 d'Octubre de 2008