3 de des. 2008

LA CRÒNICA DELS MONSTRUMS

27/11/08

ARC IRIS - 3
ELS GOLUMS - 9

Es veu que un GOLUM és un personatge de les històries d'en J.R.R. TOLKIEN, essent el seu nom original SMÉAGOL, posteriorment anomenat GOLUM en referència al soroll regurgitant que feia amb la gola.

Amb tanta referència a la partícula "GOL" en el seu nom, aquesta "criatura" fantàstica i a l'ensems nom d'equip de futbol, sembla clara la predestinació a fer molts "idems", és a dir GOLS i per això ens varen clavar 9. Cert és que mal repartits doncs si a la primera part varen acabar amb un resultat de 5 a 0, a la segona es va produir un honrós 4 a 3.

Com a dada curiosa, dir que fins a la jornada d'ahir, aquest superequip de llegendes literari-cinematogràfiques líder de la clasificació, havia marcat només dos gols més que ARC IRIS i això que en el darrer partit varen marcar 11 gols.

La llàstima és que ahir ens varen fer dos penalties i el nostre registre és de 2 gols de 5 llençats i amb les dues targetes grogues rebudes passem a ser dels pitjors equips en esportivitat quan abans erem els segons.

Però hi ha una part positiva i molt important. El personatge del GOLUM va morir, en canvi l'ARC IRIS és indestructible i etern. Els jugadors d'ARC IRIS són efebus de reconeguda bellesa madura de cabells blancs, tipus Jordi Cluni,



mentre que un GOLUM és "tal que así"



Obviament, no hi ha color i mai millor dit perquè ARC IRIS els té tots



A més, ARC IRIS té el seu propi BLOG, la seva pròpia CIGRONADA i la seva pròpia EXCURSIÓ. En definitiva, es poden perdre partits però el que no es perd mai és ... el GLAMOUUUUUUUR!

El proper partit, molt més a l'abast per aconsseguir la segona victòria, serà el dimarts 2 de Desembre a les 21.30 hores i us prego que confirmeu l'abans possible ja que hi ha poc temps fins aleshores, per reaccionar davant possibles baixes. Us avanço que el següent partit serà dimecres 10 de Desembre, pendent de confirmar horari. Els que aneu comprant la loteria, comuniqueu el número que teniu.

FORÇA MÀGIC ARC IRIS!!

Deivit McGillicuddy
Corresponsal del Creatures Evening Star
28 de Novembre de 2008