18 de des. 2008

LA CRÒNICA NADALENCA

18/12/08

- Eh! Tú! Pinta! Per on has entrat? No veus que aquest és un BLOG privat!

- Perdona! Sóc en Nicolau, Sant Nicolau i m'han deixat un missatge a la PDA.

- A la què??

- La "Per Demanar Almoines", que recull els dessitjos de la gent de bé que he de satisfer i un d'ells prové d'aquest BLOG.

- AAAAH!! I què diu aquest missatge?

- Doncs diu: "Situació desesperada STOP Necessitem Victòria STOP

- BAAAAH!! Això és que en Beckham està buscant a la parenta i no la troba. Però not pot ser aquí. Anem sobrats d'això. El que sí aniria bé és una mica de sort i que ens toqui la loteria

Pel demés, tot ho tenim ben cobert. Pau, amor, felicitat, menjar per gossos i gats ...

-Doncs això de la loteria jo no ho "toco". És un gènere més aviat per SANTA TECLA. Apa! Us deixo un arbre de Nadal per que decoreu el BLOG!

- Això és un arbre de Nadal?????

- És la crisi "my friend". HOU HOU HOU!!!

Aquesta intrusió m'ha fet ballar el cap. Aviam si em centro en la crònica.

A l'ARC IRIS, domina la professió d'Economista i tenim la deformació professional de fer "balanç" a la fí de l'any per valorar tot allò que hem fet i tenim. De vegades, aquest exercici no és massa raonable i cal només mirar endavant, a l'esdevenidor, oblidant errors i derrotes, enuigs i agrors, tot buscant la felicitat, que he sentit s'aconsegueix amb poca cosa.

Cada dia, cada partit, és nou, diferent de l'anterior i el volem disfrutar com si fos l'últim, deixant a banda si es guanya o si es perd doncs l'important és disfrutar allò que fas.

Avui no puc fer la crònica d'un partit que no ha existit, però sí que tenim resultat:

ARC IRIS - 3

SAP - 0

Que així està reglamentat quan un equip no es presenta.

Proper partit el dilluns 29 de Desembre a les 21.30 hores. Vigileu amb els torrons i el cava. M'han dit que faran bufar abans del partit. Aprofito per convocar també pel partit del dimecres 7 de Gener 2009 a les 20.45 hores. A qui els Reis els hagin portat carbó, no cal que vinguin.

Daddy Noël

Corresponsal de Kringle & Zrikings Associated Press

18 de Desembre de 2008