11 de des. 2008

LA CRÒNICA DEL "FOLLÓN"

11/12/08

ARC IRIS - 2

Els golums - 2

Fa només dues setmanes que ens tocava perdre amb el mateix equip, líder de la classificació, per un contundent 9-3 que s'explicava en la Crònica dels Monstrums. Ahir, inesperadament, ens toca jugar contra els mateixos tot i que se'ns havia dit que el rival era un altre.

Com que varen passar cosetes fora del normal, intentaré, per aquells que no hi eren, relatar-les per fer-vos cinc cèntims en el que potser és una crònica no habitual, és a dir amb bon humor.

Donava la impressió, vist des de la grada, que és on em va tocar estar ahir, que a la primera part, els rivals s'ho prenien al "tran-tran", sense gaire esforç i amb aires de anar "sobrats", potser recordant la pallissa que ens varen "cardar" fa dues setmanetes. El resultat al final de la primera part els donava la raó en part, doncs el 2-0 al seu favor presagiava una devallada física de la nostra part i un resultat abundós en quant als gols rivals.

Però vet aquí que la truita es va capgirar i de vegades els pobres també tenim alegries i a la segona part va ser un recital dels homenots d'ARC IRIS FC, amb entrega, garra, talent, tiki-taka, presió a tota la pista, motivació i convenciment de donar la sorpresa. Tant és així que al empatar, els va entrar la tremolina, varen començar a escridassar-se entre ells, a fer servir els colses més del compte, a queixar-se a l'àrbitre constantment. En una paraula, "CANGUELI" de perdre o no guanyar a l'últim de la classificació, a l'equip quasi incapaç de guanyar a ningú i llavors varem veure el que era un GOLUM nerviós

Ja només faltaven 3 minuts per acabar i amb empat a 2, va ser quan varen perdre totalment els nervis, actitud impropia d'un líder del campionat. Havent perdut una ocasió de gol, queixant-se a l'àrbitre pel que consideraven una falta no assenyalada, fent pseudo-ameneces als jugadors i encarant-se amb un espectador al que van intentar agredir llançant-li amb força la pilota.

Aquestes formes d'actuació, no són les que ARC IRIS FC abandera en el seu llarg periple esportiu en el que ha rebut nombrosos trofeus a la esportivitat i no podia tolerar que uns nouvinguts a aquesta lliga "montessin" el numeret només per que no podien guanyar al "farolillo rojo" format per jugadors que inclús m'atreviria a dir els doblaven la edat en alguns casos, i per això varem enfilar el camí dels vestidors donant per acabat el partit, cosa ben certa ja que fins aleshores encara podia rebre aquest nom però no a partir d'aquell moment i com ARC IRIS FC es dedica a jugar a futbol i no a d'altres coses, no hi havia alternativa possible, expressant també aquest malestar amb la negativa a signar l'acta arbitral.

Per sort, ARC IRIS FC té tantes derrotes en el seu sarró que ens sobra humilitat i saber estar, estem vacunats contra la prepotència i la egolatria i respectem al rivals tant com als companys. Com ja vaig mencionar a la Crònica dels Monstrums fa dues setmanes, tenim GLAMOUUUUUUUR, ja adquirit i arrelat al llarg dels anys i que no ens treuran ni amb aigua calenta i lleixiu.

Felicito als integrants de l'equip en el dia d'ahir per la seva grandíssima i excel.lent actuació i us convoco a tots pel proper partit que serà el dimecres 17 de Desembre (encara no ens haurà tocat la Loteria) pendent de confirmar l'hora que us serà comunicada l'abans possible. Espero que la propera crònica tingui un caire més festiu. Afortunadament crec que aquesta és la primera vegada que ens passa una cosa així.

David Eldelahonda

Corresponsal de The Follontaims

11 de Desembre de 2008