7 de gen. 2009

LA CRÒNICA DEL TEMPORAL

ARC IRIS - 2

C.P.R. 2001 - 3

Es preveia un dur temporal de llevant. Les fortes onades amenaçaven destruir el nostre dic de contenció defensiva. El fort vent dels àpats Nadalencs pesava com una llosa en els nostres delicats budells. La persistent pluja de jugadors lesionats i/o de baixa, llastrava la capacitat de maniobra dels equips de rescat. Els gruixos de neu ens obligaven a utilitzar les cadenes de l'esforç i per adobar-ho, les baixes temperatures derivades d'enfrontar-nos a un equip que pensavem

certament superior, apaivagava la nostra set de triomf.


Molts de vosaltres, i jo el primer, estareu sorpresos de que ahir varem jugar amb un equip diferent del que creiem i que era més asequible del previst. A forma de recordatori, dir que a la primera volta ens varen guanyar només per 6-5 i també a empentes i rodolons.

El cas és que amb tots els inconvenients descrits, ens varen "clavar" dos golets ben aviat i un més d'inversemblant al començar la segona part. Semblava que el fantasma de la golejada es desplomaria damunt els nostres caps.

Però, ben a l'inrevès, la màquina futbolera d'ARC IRIS FC va començar a rutllar. El vent de llevant va deixar pas a la tramuntana, els núvols es van esvair, el sol del Vallès s'imposava, la neu es fonia i els equips de rescat arribaven a rebutjar totes les ocasions de gol.

Amb aquest canvi de temps, la cosa es va posar a tir d'empat, que no es va produir per "puritita" casualitat doncs el munt de clares oportunitats així ho demostra.

Ja ho diu un vell proverbi xinès del filòsof CHIN GOL (membre de la "secta" dels CHIN CHAN PÚ): "Si vols peixos t'hauràs de mullar ... el ... el ...". Bé, que cadascú acabi el proverbi, que d'altra banda no té res a veure amb el que estic dient, amb el que consideri oportú.

Ni la protecció del Rei David (Sant d'ahir) va evitar una nova derrota, però un cop més per la mínima i amb un sentiment agradable, d'haver-nos divertit i jugat força bé.

El proper dimecres 7 de Gener 2009 a les 20.45 hores tindrem una nova oportunitat d'intentar una victòria, ara sí, contra el FORTIS BANK.

Quedeu, doncs, tots convocats per aquesta data i fins aleshores, que tingueu una entrada d'any 200NOU molt feliç i que els Reis us portin tot el que demaneu.

DavidundGoliath

Corresponsal del Llevantada & Ruines Bulletin

30 de Desembre de 2008