19 de gen. 2009

LA CRÒNICA DE L'HOSPITAL

08/01/09

ARC IRIS - 5

FORTIS BANK - 11

Resulta que entre genolls malmesos, meniscs trencats, angines virulentes, gatetes amb fèmurs destrossats, apagades de llum, i d'altres inconvenients post-nadalencs, les ambulàncies del principat, alertades pel pla LESIONCAT, no donaven l'abast.



Tots els metges del nostre petit pais estan ocupats atenent les incidències traumatològiques, psicològiques, dermatològiques i inclús les ilògiques dels components d'ARC IRIS FC.

El cas és que amb aquest panorama i la gran dificultat per trobar 6 jugadors en el dia d'ahir, varem afrontar un partit que es va girar amb un gol de l'equip contrari al segon 33 i un altre, també ben matiner. Amb el 2-0 semblava beneida la golejada però mira per on la sorpresa va aparèixer en forma de empat a 2, no sense polèmica arbitral en el nostre segon gol, i va ser aleshores quan el "esportiu" equip contrari va "emmerdar" el partit.

Sembla ja habitual que als "equipaços" del cim de la classificació els agafi el cangueli quan un "equipillo" que només ha pogut guanyar un partit en competició i empatar també només un, s'els puja a les barbes i veuen perillar el seu "status".

És llavors quan comencen les entrades "canalles" pel darrera, puntades i empentes innecessàries a "jovanets" de més de 50 anys i amb els cabells blancs, insults i menyspreu a l'àrbitre, manca d'educació, agressivitat, etc., que malauradament ja em patit un parell de vegades.

Total, que els que no vareu venir, us vareu estalviar un altre espectacle quasi lamentable. El que em pregunto és si aquest tipus de gent és feliç abans, durant i després del partit i si quan perden surten del vestidor amb les rialles amb que varem sortir nosaltres i el que em responc és obviament que NO.

El proper partit és el dimecres 14 de Gener 2009 a les 21.30 hores i ja us puc anunciar que causaran baixa en Damià i en David, que estan convocats amb la selecció catalana d'esquí i per tant no podré fer el seguiment de les convocatòries d'aquest partit (ni la crònica) ni del dilluns 19 de Gener 2009 a les 22.15 hores, tot i que en aquest darrer sí que hi assistirem i per tant la crònica està garantida.

Així doncs, us prego que les incidències de les convocatóries les centralitzeu en el Giuseppe Capodepopolo o en qui ell delegui, per tal de al menys ser 6 jugadors cada un d'aquests dies al començament del matx.

Afegir que, pel que sabem d'enfrontaments anteriors, els dos propers rivals són bastant educats.

KENOTEN TERAS

Corresponsal del Medical Surgery Magazine

8 de Gener de 2009