29 de gen. 2009

LA CRÒNICA DELS "50"

29/01/09

ARC IRIS - 4
NASALCUL - 4

Buff! Cof! ... Cof! ... Buf! ... Deixeu ... deixeu ... que ... agafi ... un xic ... d'alé!

Renoi quin fart de córrer! Acostumat als cops quan fas de porter, era com si et xuclessin l'aire dels pulmons i els glòbuls vermells portessin als músculs patxaran enlloc d'oxigen!

La cosa és que entre el "jet lag" del canvi d'hora del partit, la "birreta" que ens varem "cascar" per fer temps i que la alineació tenia una mitjana d'edat superior al 50 anys

doncs no va ser possible aguantar físicament a la segona part.

Tot semblava fàcil al avançar-nos per 3-0 i després un 4-2 faltant 2 minuts per finalitzar, però l'edat ens va trair, que no el cap, que si fa no fa el tenim com als 20 anys ...... sobre les espatlles! El Josep es va "trencar" i sense canvis, l'esforç ens agotà.

Però, tot plegat, jo em vaig divertir. Hi ha un parell de coses que ja no recordava com es fan i una d'elles era marcar 2 gols en un mateix partit. Espero poder recordar l'altra abans de fer els 60.

Agrair a l'equip rival que no donés puntades ni empentes i el seu comportament exquisit. Com es nota que eren els últims de la classificació! Els primers "juguen" a una cosa diferent al que juguem nosaltres.

El partit del proper Dimarts 3 de Febrer 2009 a les 21.30 hores (aquest cop sí que és l'hora correcte) és el darrer de la 1ª Fase i la setmana següent (9 a 13 Febrer) hi ha descans

per tal d'agafar forces per la 2ª Fase i també per recordar allò que fa temps no fem ......... GUANYAR!!!!

Tot i haver confirmat ja verbalment molts de vosaltres la vostra presència, us agrairia ho féssiu per correu electrònic per alleugerar la memòria RAM d'aquest cronista, ja prou malmesa amb els seus més de 50 Megas ocupats.

Dav Roadrunner

Corresponsal de JUBILEE CHRONICLE

29 de Febrer de 2009