4 de febr. 2009

LA CRÒNICA DE LA MARMOTA:

04/02/09

ARC IRIS 4
COTER 5

En el poble de PUNXSUTAWNEY, a l'Estat de Pensilvania, celebren cada any la Candelera d'una forma especial. Tenen una marmota (Phil) que treuen d'una gàbia i per art de màgia, depenent si es veu la seva propia ombra reflexadaal terra, prediu si l'hivern és fora (quan la Candelera plora) o si l'hivern durarà encara sis setmanes ben viu (quan la Candelera riu).


Vet-ho-aquí que sembla que l'hivern de les derrotes encara no ha acabat i la primavera de les victòries trigarà un xic més en arribar-nos. Potser hauriem de fitxar a la marmota de Punxsutawney amb la promesa de barra lliure de patxaran per que les seves prediccions dels resultats dels partits siguin sempre al nostre favor.

Però realment això és ben igual. Crec no equivocar-me si dic que el d'ahir va ser el partit més divertit (que no vol dir el millor) jugant aquesta temporada, tot i perdre de nou. Quina correcció i companyerisme del rival, igualtat, emoció, bones jugades, arribades a gol i l'àrbitre felicitant els dos equips per l'espectacle ofert. Només va faltar que enlloc d'encaixar la ma a la fí del partit ens féssim un petó als morros.

De fet, la organització va prometre que el rival seria dins el nostre grup de la 2ª fase i per tant gaudirem de dos partits més contra ells.

Dessitgem una ràpida recuperació a l'Oscar, ferit lleument, doncs la seva aportació és altament apreciada.

i per això, la directiva possa a la seva disposició fisioteràpia gratuita fins la total recuperació.

De fet, el "boss" Josep ja ha tingut una setmana de proba i està encantat, tot i que dubtem que la "parienta" comparteixi la seva opinió.

Com ja es va anunciar, la setmana vinent hi ha descans

i l'inici de la segona fase és prevista per la setmana del 16 al 20 de Febrer però no té dia definit per engegar. Puntualment sereu informats de les novetats i propera convocatòria, tot esperant la recuperació dels lesionats/absents.

Davidinho of the Rock

Corresponsal de QUISONDEMORROS Gazette

4 de Febrer de 2009