26 de febr. 2009

LA CRÒNICA DE L'EMPANADA (amb mooolt de retard!)

Partit jugat el 20/01/09

ARC IRIS - 2

BIR - 5

Ara sí que sembla que hem tocat fons. No només ho sembla sino que és una realitat objectiva. Ens ha guanyat l'últim de la classificació del nostre grup i ens ha superat, de forma que ara tenim el dubtós honor de ser


i fallar més que la RENFE en un dia de pluja.

Què va passar per tal de perdre amb un equip al que a la 1ª volta varem superar clarament per 6-2 i ara ens passa per sobre??

Cert és que els rivals ens "tallaven" l'edat pel mig i que tenien 4 canvis, fent de l'element físic la seva arma letal, asfixiant els nostres intents de progressió atacant, però això no justifica prou el que no fóssim capaços de fer palès la nostra tècnica, que falléssim gols donats o que el porter semblés un tenor operístic.

En fí, ho seguirem intentant en aquests dos partits que resten per acabar la 1ª fase de la competició i mirarem de fitxar un "crack" en el mercat d'hivern per cobrir les baixes per lesió.

El proper partit és previst pel dimecres 28 de Gener a les 20.45 hores. Per aquells encara despistats, els diré que aquest és el dia en que els PERISTIANS sortiran a l'arena del circ Romà per ser devorats sense pietat pels lleons per gaudi dels ciutadans de l'imperi.

Davant tan lamentable espectacle, alguns preferim jugar el partit d'ARC IRIS tal com establert, abans que ni tan sols escoltar per la ràdio la transmissió directe del "canibalisme" futbolístic d'uns pobres i simpàtics ocellets, engolits per grans felins afamats.

D'altres, en canvi, voldran gaudir d'un espectacle que potser trigaran anys en tornar a reviure (recordo que si els PERISTIANS són exiliats com ciutadans de 2ª categoria, no tenen dret ni tan sols a ser devorats al "camp de la ballena", anomenat així per la seva grandària).

Així, a modus de referendum, hauriau de comunicar fins el dijous 22 les vostres preferències de joc. Be el dimecres 28 a les 20.45 hores o aplaçar al dijous 29 (hora a confirmar), per tal d'assabentar les autoritats competents el possible canvi amb prou antelació. Segons el quorum obtingut, us comunicaré la data i hora definitiva del partit el dilluns 27 a tot estirar.

David QuietSunday

Corresponsal de The Empaneid

20 de Gener de 2009