26 de febr. 2009

LA CRÒNICA DE LA CENDRA

25/02/09

ARC IRIS - 2

BIR - 4

El Dimecres de Cendra significa preparació pel recolliment i la penitència durant la llarga Quaresma
però també temps de rauxa i disbauxa, de disfresses i concupiscència.


Un cop passat el nostre Via Crucis de la 1ª fase, entrem en un periode, en teoria, més asequible a les nostres limitacions tècniques i sobretot físiques.

Varem començar el partit amb dos mig coixos i varem acabar amb dos coixos i mig. A que sembla quasi el mateix? Doncs més aviat no. Sense canvis i amb mig equip trencat, només va ser possible aguantar fins el 2-2 a falta de 6 minutets pel final.


Així doncs, estem tots fins a les selles de medicació

El panorama futur no és doncs gaire optimista. Tenim un munt de baixes per lesions, bàsicament la majoria relacionades amb la excessiva ingesta de fermentats i destilats, pes no adequat i músculs juràssics que reclamen la jubilació anticipada.

I no és pas que el joc fos dolent, més aviat al contrari, però sembla que les dificultats s'han fet més que amigues d'ARC IRIS, quasi un dolç hàbit (com resa la cançó) i potser hauriem de pensar en transitar i/o transmutar cap al Paddle, el Pitch & Putt o el Domino & Beer, enlloc de castigar-nos cada setmana els cossos divins amb que la natura ens ha obsequiat.

En correo elctrònic apart, us faig arribar el calendari de la 2ª fase, que ja em estrenat amb resultat negatiu. Bloquejeu les vostres agendes els dies de partit tot i que precisament el proper està encara a l'aire (fred, del Tibidabo). Ja hem demanat el canvi de dia del dimarts 3 de Març (Sant Medir) cap al dijous 5 de Març (dos dies després de Sant Medir) a les 21.30 hores, però no ho sabrem del cert fins potser el mateix dimarts.

De tota manera, veien com està el pati de les lesions, us agrairia que a més d'estar força atents als correus electrònics (i no miro a ningú...) i/o als missatges de mòbil, diguéssiu si esteu en condicions de jugar per saber si sóm prous ja que no té sentit fer equilibris i meravelles per trobar un forat per jugar si al capdavall no sóm prous i tenim que suspendre, aplaçar o donar per perdut el partit.

Per la meva part, ja us anuncio que no estic en condicions de jugar la setmana vinent (però us vindré a veure si jugueu) i molt probablement les dues setmanes següents. Estic tant cardat que si ara em trobés un bitllet de 500€ al terra no seria capaç d'ajupir-me a collir-lo.

Apa! aneu contestant i recordeu que demà no es pot menjar carn (vull dir tipus bistec i similars, no de l'altre que no tinc notícies del Vaticà que no es pugui prendre) i que el dimarts és Sant Medir (festa sonada a Sant Cugat i la Vila de Gràcia) i cal anar a collir caramels (els que puguin ajupir-se, esclar).

dASHvid Donnerstag
Corresponsal del Penitence Journal