LA CRÒNICA DEL SON HIPNÒTIC

05/11/08

ARC IRIS - 4

GUMEPB HYPNOSYS - 8

Amb tots els respectes per l'equip rival, amb aquest nom no teniem cap possibilitat de guanyar-los doncs varen fer servir tàctiques prohibides. Aquí teniu al nostre capità en el sorteig de camps.

Aleshores varem començar adormits i estavem suggestionats de que els rivals eren homanots de 6 peus i 2 polsades d'alçada, 4 pams de caixa toràcica i 25 anys de mitjana, així que als cinc minutets de partit ja perdiem per 0-4, però a la segona part es va esvair l'encanteri i el resultat parcial de 3-4 davant la qualitat exhibida pel rival és un resultat prou digne.

Sembla que les "ajudes extres" administrades durant la setmana no ens han fet prou servei

i a més, els efectes secundaris encara no els tenim del tot controlats

QUÈ ÉS BROMA !!!! L'únic estimulant que prenem abans dels partits és

i després

tot adobat amb una mica d'entusiasme, garra i flexibilitat corporal del porter

el qual està en primera posició del trofeu "Zamora" a qui li fan menys gols de penalty. De moment 0 de 3 encaixats. Mireu, pels llençadors d'equips rivals, us diré que per marcar-li penaties en aquest extraordinari porteraç, heu de llençar prou ras per que la bimba boti tres cops abans d'entrar, prou alt com per que toqui al travesser i entri, prou a l'esquerra per que el seu astigmatisme l'impedeixi veure la bola i prou a la dreta com per que perdi el món de vista.

Conclusió: No us escarrasseu pas, no li fareu gol!! Ell és un híbrid, fruit d'un creuament d'aranya negra i felí, criat al Camerún pels més hàbils bruixots productors de porters. (Això va pels "criticaires" post-partit en el vestidor)