ARC IRIS - 5

GERBER - 3

Amb el "Trident" dels "Tenors", ARC IRIS ha fet un salt de qualitat en els resultats obtinguts.

Bé, en realitat els noms de les samarretes haurien de ser "MARIN"; "CRUSAT"; "FUERTES", el que passa que el retolador va anar el Diumenge a les Carreres de motos a veure al seu cosí pilot que es diu Paolorossi i s'ha confós.

Ahir va ser un altra exhibició dels "Tres Tenors" davant un equip que el darrer partit ens va apallissar per 6 a 2. No hauriem de deixar de banda la aportació dels veterans, amb solidesa i consistència en defensa, llençant els atacs fulminants del jovent. Aquesta eclèctica sembla que dona bons resultats i segur que allarga la vida esportiva dels veterans.

El partit l'hauriem de batejar com "Surtit MARBÚ" per la quantitat de "galetes" que ens van repartir.

O també podriem dir-li "del bosc", per la quantitat de "llenyataires" (del Pallars) que hi havien a l'equip rival.

Resulta que ens cusen a puntades i finalment acabem amb 10 faltes i dues grogues en contra per només 7 faltes a favor i també dues grogues del rival. (Entre parèntesi diré que l'àrbitre, a la segona part, ens va advertir de que haviem comés 5 faltes i doncs la propera era "directa" i ja no varem fer més. Com s'explica doncs que fent 5 faltes a la segona part, tinguem un total de 10 i a la primera part no ens va advertir?? Oi que els comptes no quadren?? No serà que ens va apuntar alguna falta de l'equip contrari a nosaltres??)

Amb tot el respecte que em mereix l'àrbitre, diguem que "va cantar" i també "donar la nota", en consonància amb la crònica musical d'avui.

A la fí del partit, aquest és el comentari que s'escoltava en l'equip rival: "... Aquests ARC IRIS han fitxat uns cracs i semblan l'Espanyol! No hi ha manera de guanyar-los!". (Entre parèntesi recordar-vos que a la fí del partit, el rival va demanar les fitxes dels "Tenors" doncs potser pretenien guanyar el partit per alineació indeguda!! - Angelicos!! - És trist però encara hi ha gent que juga per guanyar i no pas per passar-s'ho bé i ser feliç)

Ja comencem a fer por als rivals i abans de canviar-se es pregunten si juguen els "Tenors". En cas afirmatiu, dubten si anar directament al bar i donar el partit per perdut o bé arriscar-se a ser apallissats per més de sis gols de diferència.

Aquesta vegada sí que tot l'equip va donar el "DO de PIT", cadascú segons les seves possibilitats, amb força actitud i compromís.

Proper partit el dimarts 5 de Maig a les 22.15 hores (canvi en el calendari degut a la demi-finale de la xampinyons). Sense poder comptar amb els "Tenors", imagino que tindrem dificultat en poder formar un "6" de garanties, confirmeu assistència el més aviat possible per tal d'anticipar possibles fitxatges de reforços.