23 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DE LA ROSA



ARC IRIS - 9

COTER - 2

Ja l'any passat varem tenir partit el mateix dia i l'endemà la crònica era titulada de "SANT JORDI". Avui no seré pas gaire original. Primer de tot, dir-vos que he triat "ROSA", com a títol de la crònica, enlloc de "DRAC" per dues raons fonamentals. És més maca. És més romàntica. I com sóc un cronista sensible al que li agraden les noies maques i romàntiques, ni tan sols he valorat la possibilitat de titular la crònica com del "DRAC".

Clar que, de vegades el romanticisme acaba en ferides profundes i amb seqüeles

Per això, els pètals de la ROSA són tan efectius guarint les ferides de l'amor. Es disposen sobre la ferida i el seu color i calor alleugen el dolor, la melangia i la tristor.

Em sento feliç d'haver nascut en una terra on la ROSA simbolitza al mateix temps la felicitat i alegria de l'amor com la poesia de l'esperança i la il.lusió. Us recomano que a més de regalar-la a la vostra estimada en el dia d'avui, us la regaleu a vosaltres mateixos i si en veient-la, un cop a casa, us cau una llagrimeta ... o dues ...

... és que ha fet el seu efecte festiu-curatiu.

No sé que em passa (o potser sí) que cada cop les cròniques esdevenen menys humorístiques i burlaneres i es tornen íntimes, tovetes i tristones. Deu ser la primavera i la manca d'irrigació sanguínia suficient que fan que em trobi com el clima primaveral, ... inestable. Així, hauré de automedicar-me a base de caipirinhas, xupitos d'orujo d'herbes i aigua de Roses per, al menys, curar els símptomes.

... Eh! ... Sí! ... Com? ... La crònica? ... El partit? ... QUIN PARTIT???

Es que no tens sensibilitat, dropo? Que no saps identificar un artista treballant?

Aviam si respectem el temps oníric de la senil febre primaveral CO (piiiiiiiiiii) ONS!!

No tens el més mínim respecte pel nucli més sensible de la fibra emocional cromosòmica endògena cardiovascular ... o sigui ... DEL COR!!!

Apa! aquí tens la teva croniqueta del partidet!

Arribàrem, Veiérem, Guanyàrem (del Llatí: VENI, VIDI, VINCI). Corolari: JA ERA HORA!! (del Llatí: Horae nostri erat!!). Pels que no varen venir, aquí teniu els tres fitxatges que teniem ahir i esclar, l'equip contrari es va quedar bocabadat, sense reacció i els varem fotre canya!!

SÍ, SÍ, no poseu aquesta cara ni us refregeu els ulls. No m'he equivocat al escriure el resultat!! I podien haver estat més!! El porter rival va fer un partidaç!!

Lamentablement la única cosa que va faltar va ser que en Jordi, en la vigília del seu Sant, fes un extraordinari golaç, tot i estar a puuuuuuunt per dos cops, i no varem poder celebrar d'aquesta manera.

Però li varem dedicar la victòria, cosa que no passa sovint (més o menys cada vegada que s'acosta a la Terra el cometa Halley) i menys per aquest resultat. Jo ja m'havia acostumat a comptar els nostres gols amb els dits d'una sola ma i m'en sobraven uns quants!

Proper partit dimecres 29 d'Abril a les 21.30 hores (tranquils que el Bar, $.A. juga el dimarts 28). AaaaaaH! (suspir profund) Confirmeu assistència (o no).

David Lecoeurblessé

Corresponsal de Cogetusombreroypontelo Weekly Chronicle

23 d'Abril de 2009

P.D. nº 1: Felicitats JORDI!! Que sàpigues que les no-caipirinhes d'ahir no caduquen i les deus. Esperarem a que hi hagi quòrum.

P.D. nº 2: Josep, en correu apart t'envio l'acta del partit per que la pengis a la nevera o directament la emmarquis i la posis a la capçalera del llit.