16 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DEL SETÈ DE CAVALLERIA


ARC IRIS - 2

BIR - 8

TUT . TUT TUT .. TUUUT __ TUUUT __ TUT. TUT. TUT. El telègraf treu fum escampant la notícia per arreu. Tropes del regiment RAINBOW atrapades STOP Rodejades pels guerrers xiricagües, seminoles i sioux en coalició perversa per derrotar als "casaques taronges" STOP El comandament "tripartit" dels indis el formen en XUTRÀS, BESSÓ TRENCAT i KOPDE KAP STOP

La situació esdevingué dramàtica. Els efectius en minoria (Sens dubte som, de llarg, l'equip que més vegades - de fet, quasi cada partit - comença els partits amb un jugador menys. De fet jo només recordo, en els darrers quatre anys, un cop en que això li passés a l'equip rival), les baixes eren nombroses i els "casaques taronges" estaven agotats. En el moment en que semblava que les coses anaven pitjor i la contundent derrota s'acostava sense remei, va aperèixer ... EL SETÈ DE CAVALLERIA!! comandat pel General ISAAKUSTER i envoltà als guerrers "tripartits", però "ni por esas", la derrota fou inevitable.

El representant indi, en RUTRA MASH que en català vol dir "Petit núvol gris que descarrega fina pluja primaveral envoltada de L'Arc Iris", signà el tractat de pau i va prendre uns "xupitos" d'orujo-de-la-pau amb els Generals "taronges" i tots plegats varen quedar per fer una altra batalla la setmana vinent i també comprometeren una data, a l'inici de l'estiu, per anar d'excursió a fer la cacera del búfal pradenc, allà, lluny, aprop d'on les muntanyes semblen dents de cocodril i els indis adoren els seus deus.

Proper partit dimecres 22 d'Abril 21.30 hores. Sí, ja sé que hi ha jornada de lliga i el Barça juga a casa, però penseu que l'endemà és Sant Jordi, patró del nostre petit pais i valdrà la pena fer un esforç per jugar aquest dia i dedicar-li la victòria al nostre company Jordi. Confirmeu assistència per tal, si calgués, de buscar reforços durant la setmana tot fent que el telèg ... correu electrònic tregui fum.


BULL ASSEGOOD
Corresponsal de The Petita Gran Banya - Sports Magazine
16 d'Abril de 2009