2 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DE LA ASTROLOGIA

ARC IRIS - 3

NASALCUL - 6




Potser hauriem de començar a pensar a canviar-li el nom a l'equip i dir-li, per exemple, HORÒSCOP FC o bé CD ZODÍAC perquè tots els signes zodiacals són recull i resum del que sóm. ARC IRIS FC és la plasmació terrenal de les constel.lacions celestials. I si no ho creieu, pareu atenció a les següents explicacions:

Abans de res, recordar els símbols i noms dels signes:

ÀRIES: Sóm com anyellets que van cap a l'escorxador de les derrotes humiliants i abultades.

TAURE: Ens "toregen" tots els equips rivals.

BESSONS: Allò que s'ens contractura i/o trenca sovint en cada partit.

CRANC: Anem sempre enrrera, cada cop més, de la classificació.

LLEÓ: No arribem ni a gatets però en tot cas estem tancats dins la gàbia del circ i els rivals ens fan passar per l'adreçador.

VERGE: Estem sense estrenar .... les victòries!!

BALANÇA: Signe d'equilibri, ... sempre igual de dolents, i també desequilibri ... entre línies.

ESCORPÍ: Enseyem l'agulló verinós per fer por als rivals però ells ens esclafen amb el peu sense pietat. El proper dia, a més, ja que jugaré de porter, prometo fer la famosa parada de "L'Escorpí" (per favor, els nens que no intentin imitar-ho doncs és perillós) inventada pel genial jugador Colombià René "Ricitos" Higuita.

SAGITARI: El Centaure arquer que llença les fletxes i cap encerta la diana. Per molt que argumentem, no és culpa de les flexes sino de "l'ndi".

CAPRICORN: Com la seva representació, estem com a cabres, boijos! de seguir jugant a aquesta edat i amb les pallisses que ens carden.

ACUARIUS: Beguda que hauriem de prendre després dels partits per recuperar forces, però preferim Patxaran, Xupitos i Voll Damm.

PEIXOS: Com ells, només tenim memòria de tres segons i oblidem la tàctica i la posició al camp.

Ens haurem de plantejar seriosament el contactar amb el llibre Guinness dels récords

per tal de ser inclosos en l'apartat de gestes esportives negatives per haver perdut tots els partits jugats, arribant així al més alt nivell d'incompetència esportiva.

Però vet aquí que ahir Saturn estava en quadratura amb Neptú, el Sol a la casa 7 d'Àries i la Lluna aspectada amb Plutó i tot aquest rebombori planetari esdevingué en un doble trànsit de Venus per Capricorn i Cranc alhora (mai vist fins ara a l'hemisferi nord) amb ascendent a Verge i la victòria no s'ens podia escapar!!!

Però la crua realitat fou ben diferent. Es veu que Júpiter es va barallar amb Zeus per una tonteria relacionada amb el planeta Mercuri i quan l'Olimp trontolla no hi ha quadratura que valgui ni trànsit planetari que sobrevisqui i per tant, la disfortuna en forma de lesions (tres més i van ... de la Peña - compreneu el joc de paraules?) va apareixer un cop més.

Malgrat que varem intentar guarir les ferides amb orujo d'herbes, no va acabar de funcionar així que pel proper partit de la "lliga de les constel.lacions", DIMARTS 7 d'ABRIL a les 21.30 hores, haurem de tirar de "quinta del biberó", per la qualcosa queda nominat l'Isaac, que ens fitxarà els jovanets pertinets per formar un equip de sis jugadors.

Mart Ingala & Meri Curi

Corresponsals de "THE ZODIAKAL EPHEMERIDE TIMES"

L'ú d'Abril de 2009