30 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DELS "TRES TENORS"

LA CRÒNICA DELS "TRES TENORS"

ARC IRIS - 5

GERBER - 3

Amb el "Trident" dels "Tenors", ARC IRIS ha fet un salt de qualitat en els resultats obtinguts.

Bé, en realitat els noms de les samarretes haurien de ser "MARIN"; "CRUSAT"; "FUERTES", el que passa que el retolador va anar el Diumenge a les Carreres de motos a veure al seu cosí pilot que es diu Paolorossi i s'ha confós.

Ahir va ser un altra exhibició dels "Tres Tenors" davant un equip que el darrer partit ens va apallissar per 6 a 2. No hauriem de deixar de banda la aportació dels veterans, amb solidesa i consistència en defensa, llençant els atacs fulminants del jovent. Aquesta eclèctica sembla que dona bons resultats i segur que allarga la vida esportiva dels veterans.

El partit l'hauriem de batejar com "Surtit MARBÚ" per la quantitat de "galetes" que ens van repartir.

O també podriem dir-li "del bosc", per la quantitat de "llenyataires" (del Pallars) que hi havien a l'equip rival.

Resulta que ens cusen a puntades i finalment acabem amb 10 faltes i dues grogues en contra per només 7 faltes a favor i també dues grogues del rival. (Entre parèntesi diré que l'àrbitre, a la segona part, ens va advertir de que haviem comés 5 faltes i doncs la propera era "directa" i ja no varem fer més. Com s'explica doncs que fent 5 faltes a la segona part, tinguem un total de 10 i a la primera part no ens va advertir?? Oi que els comptes no quadren?? No serà que ens va apuntar alguna falta de l'equip contrari a nosaltres??)

Amb tot el respecte que em mereix l'àrbitre, diguem que "va cantar" i també "donar la nota", en consonància amb la crònica musical d'avui.

A la fí del partit, aquest és el comentari que s'escoltava en l'equip rival: "... Aquests ARC IRIS han fitxat uns cracs i semblan l'Espanyol! No hi ha manera de guanyar-los!". (Entre parèntesi recordar-vos que a la fí del partit, el rival va demanar les fitxes dels "Tenors" doncs potser pretenien guanyar el partit per alineació indeguda!! - Angelicos!! - És trist però encara hi ha gent que juga per guanyar i no pas per passar-s'ho bé i ser feliç)

Ja comencem a fer por als rivals i abans de canviar-se es pregunten si juguen els "Tenors". En cas afirmatiu, dubten si anar directament al bar i donar el partit per perdut o bé arriscar-se a ser apallissats per més de sis gols de diferència.

Aquesta vegada sí que tot l'equip va donar el "DO de PIT", cadascú segons les seves possibilitats, amb força actitud i compromís.

Proper partit el dimarts 5 de Maig a les 22.15 hores (canvi en el calendari degut a la demi-finale de la xampinyons). Sense poder comptar amb els "Tenors", imagino que tindrem dificultat en poder formar un "6" de garanties, confirmeu assistència el més aviat possible per tal d'anticipar possibles fitxatges de reforços.

Davidokis Callas

Corresponsal de The Liceu Sportive Bulletin

30 d'Abril de 2009

P.D.: Xavier, "rebota" aquesta crònica al Pol i al Marc per favor.

23 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DE LA ROSA



ARC IRIS - 9

COTER - 2

Ja l'any passat varem tenir partit el mateix dia i l'endemà la crònica era titulada de "SANT JORDI". Avui no seré pas gaire original. Primer de tot, dir-vos que he triat "ROSA", com a títol de la crònica, enlloc de "DRAC" per dues raons fonamentals. És més maca. És més romàntica. I com sóc un cronista sensible al que li agraden les noies maques i romàntiques, ni tan sols he valorat la possibilitat de titular la crònica com del "DRAC".

Clar que, de vegades el romanticisme acaba en ferides profundes i amb seqüeles

Per això, els pètals de la ROSA són tan efectius guarint les ferides de l'amor. Es disposen sobre la ferida i el seu color i calor alleugen el dolor, la melangia i la tristor.

Em sento feliç d'haver nascut en una terra on la ROSA simbolitza al mateix temps la felicitat i alegria de l'amor com la poesia de l'esperança i la il.lusió. Us recomano que a més de regalar-la a la vostra estimada en el dia d'avui, us la regaleu a vosaltres mateixos i si en veient-la, un cop a casa, us cau una llagrimeta ... o dues ...

... és que ha fet el seu efecte festiu-curatiu.

No sé que em passa (o potser sí) que cada cop les cròniques esdevenen menys humorístiques i burlaneres i es tornen íntimes, tovetes i tristones. Deu ser la primavera i la manca d'irrigació sanguínia suficient que fan que em trobi com el clima primaveral, ... inestable. Així, hauré de automedicar-me a base de caipirinhas, xupitos d'orujo d'herbes i aigua de Roses per, al menys, curar els símptomes.

... Eh! ... Sí! ... Com? ... La crònica? ... El partit? ... QUIN PARTIT???

Es que no tens sensibilitat, dropo? Que no saps identificar un artista treballant?

Aviam si respectem el temps oníric de la senil febre primaveral CO (piiiiiiiiiii) ONS!!

No tens el més mínim respecte pel nucli més sensible de la fibra emocional cromosòmica endògena cardiovascular ... o sigui ... DEL COR!!!

Apa! aquí tens la teva croniqueta del partidet!

Arribàrem, Veiérem, Guanyàrem (del Llatí: VENI, VIDI, VINCI). Corolari: JA ERA HORA!! (del Llatí: Horae nostri erat!!). Pels que no varen venir, aquí teniu els tres fitxatges que teniem ahir i esclar, l'equip contrari es va quedar bocabadat, sense reacció i els varem fotre canya!!

SÍ, SÍ, no poseu aquesta cara ni us refregeu els ulls. No m'he equivocat al escriure el resultat!! I podien haver estat més!! El porter rival va fer un partidaç!!

Lamentablement la única cosa que va faltar va ser que en Jordi, en la vigília del seu Sant, fes un extraordinari golaç, tot i estar a puuuuuuunt per dos cops, i no varem poder celebrar d'aquesta manera.

Però li varem dedicar la victòria, cosa que no passa sovint (més o menys cada vegada que s'acosta a la Terra el cometa Halley) i menys per aquest resultat. Jo ja m'havia acostumat a comptar els nostres gols amb els dits d'una sola ma i m'en sobraven uns quants!

Proper partit dimecres 29 d'Abril a les 21.30 hores (tranquils que el Bar, $.A. juga el dimarts 28). AaaaaaH! (suspir profund) Confirmeu assistència (o no).

David Lecoeurblessé

Corresponsal de Cogetusombreroypontelo Weekly Chronicle

23 d'Abril de 2009

P.D. nº 1: Felicitats JORDI!! Que sàpigues que les no-caipirinhes d'ahir no caduquen i les deus. Esperarem a que hi hagi quòrum.

P.D. nº 2: Josep, en correu apart t'envio l'acta del partit per que la pengis a la nevera o directament la emmarquis i la posis a la capçalera del llit.

16 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DEL SETÈ DE CAVALLERIA


ARC IRIS - 2

BIR - 8

TUT . TUT TUT .. TUUUT __ TUUUT __ TUT. TUT. TUT. El telègraf treu fum escampant la notícia per arreu. Tropes del regiment RAINBOW atrapades STOP Rodejades pels guerrers xiricagües, seminoles i sioux en coalició perversa per derrotar als "casaques taronges" STOP El comandament "tripartit" dels indis el formen en XUTRÀS, BESSÓ TRENCAT i KOPDE KAP STOP

La situació esdevingué dramàtica. Els efectius en minoria (Sens dubte som, de llarg, l'equip que més vegades - de fet, quasi cada partit - comença els partits amb un jugador menys. De fet jo només recordo, en els darrers quatre anys, un cop en que això li passés a l'equip rival), les baixes eren nombroses i els "casaques taronges" estaven agotats. En el moment en que semblava que les coses anaven pitjor i la contundent derrota s'acostava sense remei, va aperèixer ... EL SETÈ DE CAVALLERIA!! comandat pel General ISAAKUSTER i envoltà als guerrers "tripartits", però "ni por esas", la derrota fou inevitable.

El representant indi, en RUTRA MASH que en català vol dir "Petit núvol gris que descarrega fina pluja primaveral envoltada de L'Arc Iris", signà el tractat de pau i va prendre uns "xupitos" d'orujo-de-la-pau amb els Generals "taronges" i tots plegats varen quedar per fer una altra batalla la setmana vinent i també comprometeren una data, a l'inici de l'estiu, per anar d'excursió a fer la cacera del búfal pradenc, allà, lluny, aprop d'on les muntanyes semblen dents de cocodril i els indis adoren els seus deus.

Proper partit dimecres 22 d'Abril 21.30 hores. Sí, ja sé que hi ha jornada de lliga i el Barça juga a casa, però penseu que l'endemà és Sant Jordi, patró del nostre petit pais i valdrà la pena fer un esforç per jugar aquest dia i dedicar-li la victòria al nostre company Jordi. Confirmeu assistència per tal, si calgués, de buscar reforços durant la setmana tot fent que el telèg ... correu electrònic tregui fum.


BULL ASSEGOOD
Corresponsal de The Petita Gran Banya - Sports Magazine
16 d'Abril de 2009

14 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DEL "PALOMERO"

ARC IRIS - 3

SOFT LIBRARY - 3

Mira que en fa d'anys que ho dic!

Mira que en fa de partits que ho adverteixo!

Doncs no hi ha manera! El "Palomero" de Soft Library es fa una "parcela" dins la nostra àrea de gol i ens marca un munt de gols.

I jo em pregunto. Què costarà tenir un paio marcant-lo permanentment (fins i tot quan va al lavabo a la mitja part) i així evitar tres gols segurs?

Ahir vaig trobar un voluntari per aquesta tasca (en Jordi) però vet aquí que el "Palomero" no va aparèixer!! Afortunadament, el 27 de Maig tenim el partit de tornada i em comprometo (si és que no hi cap voluntari) a marcar-lo personalment. Pago una ampolla de cava per cada gol que faci.

D'altra banda, celebrar el rejoveniment de l'equip com a conseqüència dels fitxatges del mercat "Pasqual". Aquesta és la foto de l'equip abans del partit.

Així sí que potser podriem deixar de ser l'últim, però em temo que l'encanteri de la fada padrina desapareix després de Setmana Santa i tornarem als "vells" temps, com els de la foto de l'anterior partit (El del barret feia de porter)

Però la notícia negativa del dia va ser la confirmació de la greu lesió que pateix l'Òscar. Trencament de lligament, que vol dir ... o sigui ... que ja no pot "lligar" més! per la qualcosa, la seva dona s'ha posat més que contenta. Fora de broma, això representa la fí de la temporada per a ell, una més que probable intervenció quirúrgica i un llarg periode de recuperació.

Proper partit dimecres 15 d'Abril a les 21.30 hores. Es prega confirmació.

PAHL O'MERO

Corresponsal de GÜIKAN SPORTS

8 d'Abril de 2009

2 d’abr. 2009

LA CRÒNICA DE LA ASTROLOGIA

ARC IRIS - 3

NASALCUL - 6




Potser hauriem de començar a pensar a canviar-li el nom a l'equip i dir-li, per exemple, HORÒSCOP FC o bé CD ZODÍAC perquè tots els signes zodiacals són recull i resum del que sóm. ARC IRIS FC és la plasmació terrenal de les constel.lacions celestials. I si no ho creieu, pareu atenció a les següents explicacions:

Abans de res, recordar els símbols i noms dels signes:

ÀRIES: Sóm com anyellets que van cap a l'escorxador de les derrotes humiliants i abultades.

TAURE: Ens "toregen" tots els equips rivals.

BESSONS: Allò que s'ens contractura i/o trenca sovint en cada partit.

CRANC: Anem sempre enrrera, cada cop més, de la classificació.

LLEÓ: No arribem ni a gatets però en tot cas estem tancats dins la gàbia del circ i els rivals ens fan passar per l'adreçador.

VERGE: Estem sense estrenar .... les victòries!!

BALANÇA: Signe d'equilibri, ... sempre igual de dolents, i també desequilibri ... entre línies.

ESCORPÍ: Enseyem l'agulló verinós per fer por als rivals però ells ens esclafen amb el peu sense pietat. El proper dia, a més, ja que jugaré de porter, prometo fer la famosa parada de "L'Escorpí" (per favor, els nens que no intentin imitar-ho doncs és perillós) inventada pel genial jugador Colombià René "Ricitos" Higuita.

SAGITARI: El Centaure arquer que llença les fletxes i cap encerta la diana. Per molt que argumentem, no és culpa de les flexes sino de "l'ndi".

CAPRICORN: Com la seva representació, estem com a cabres, boijos! de seguir jugant a aquesta edat i amb les pallisses que ens carden.

ACUARIUS: Beguda que hauriem de prendre després dels partits per recuperar forces, però preferim Patxaran, Xupitos i Voll Damm.

PEIXOS: Com ells, només tenim memòria de tres segons i oblidem la tàctica i la posició al camp.

Ens haurem de plantejar seriosament el contactar amb el llibre Guinness dels récords

per tal de ser inclosos en l'apartat de gestes esportives negatives per haver perdut tots els partits jugats, arribant així al més alt nivell d'incompetència esportiva.

Però vet aquí que ahir Saturn estava en quadratura amb Neptú, el Sol a la casa 7 d'Àries i la Lluna aspectada amb Plutó i tot aquest rebombori planetari esdevingué en un doble trànsit de Venus per Capricorn i Cranc alhora (mai vist fins ara a l'hemisferi nord) amb ascendent a Verge i la victòria no s'ens podia escapar!!!

Però la crua realitat fou ben diferent. Es veu que Júpiter es va barallar amb Zeus per una tonteria relacionada amb el planeta Mercuri i quan l'Olimp trontolla no hi ha quadratura que valgui ni trànsit planetari que sobrevisqui i per tant, la disfortuna en forma de lesions (tres més i van ... de la Peña - compreneu el joc de paraules?) va apareixer un cop més.

Malgrat que varem intentar guarir les ferides amb orujo d'herbes, no va acabar de funcionar així que pel proper partit de la "lliga de les constel.lacions", DIMARTS 7 d'ABRIL a les 21.30 hores, haurem de tirar de "quinta del biberó", per la qualcosa queda nominat l'Isaac, que ens fitxarà els jovanets pertinets per formar un equip de sis jugadors.

Mart Ingala & Meri Curi

Corresponsals de "THE ZODIAKAL EPHEMERIDE TIMES"

L'ú d'Abril de 2009