3 de juny 2009

LA CRÒNICA DEL PASTÍS


ARC IRIS - 3

SOFT LIBRARY - 6

OE, OE, OEEEEE, L'ISAAC ÉS COLLONUT ... COM L'ISAAC NO HI HA NINGÚ!!!

Aquesta llegenda viva del futbol-sala nacional català complia ahir el seu partit 1.000 a l'ensems que celebrava el seu aniversari (Ell prefereix que el guarisme quedi salvaguardat).

En aquesta dilatada carrera esportiva se li han comptabilitzat (per part de l'auditor oficial de l'equip Mr. Charles Segovia) 42 gols (21 en pròpia porta), 4.624 faltes, 106.415 rebuigs, 154 targes grogues, 2 de vermelles, 86.100 passades bones i 354.011 minuts de possesió.

A més, un cop acabats els partits, s'ha pogut documentar la ingesta de 881 litres de patxaran i 654 d'altres licors i destil.lats. La quantitat de cervesa que ha begut és equivalent al volum de tres vegades l'estany de Banyoles i existeixen gravacions que demostren haver repetit 61.312 cops la expressió "a tomar pel ...(piiiiiiiiiiii)".

Sí senyor! ja m'agradaria a mí tenir aquest Curriculum!. Especialment el de cerveses. Renoi! es que no té gens de panxa!.

Ara que per tenir 49 anys sembla una mica "deteriorat", "desgastat". Ai!!! ja se m'ha escapat l'edat!!! Ondia! perdona tio!.

Jo mateix, per exemple, tinc més edat que en Josep Lluís, que ja és un cop i mig avi i en canvi amb prou feina em fan més de 35.

No ... No ... l'acudit de "a cada cama" no si val!

Bé, ara seriosament (ji ji ji ... que se m'escapa el riure). La Associació Catalana de Futbol-Sala està a punt de inaugurar un momument a l'Isaac Marín.

Ai! Perdoneu! No és pas aquest tipus de "Monument". En que estaria jo pensant! Es que la celebració d'ahir nit encara no la he paït del tot (Llàstima que del pastís no va sortir cap noia despullada. JM pren nota per la propera vegada).

Ara sí! Eus ací el Monument!

Ai! No! que aquest sóc jo de jove!!

Renoi, ara no trobo la foto! Aaaaaaara!!!!!

MACO EHHHH????

I del partit que dir? El de sempre. Varem aguantar bé el 3-1 fins que dues lesions i el cansament ens van condemnar a les acaballes. Fins i tot en McMarin va jugar amb els lligaments trencats, així que ja veieu con està "el pati".

Per últim, fer palès un corrent cismàtic relatiu a la caminada anual, aparegut ahir (segurament fruit d'un grau d'alcoholèmia excessiu). Una facció es decanta per "acampada" enlloc de "caminada" i pel mar enlloc de la muntanya. Prefereixen un arròs negre al bocata excursionista de tota la vida i una volta en "xurro" mariner abans que els cingles.

En fí, que la temporada ha estat llarga i castigadora, amb un munt de lesions importants i baixes i la "sortida" del 5 de Juliol hauria d'acostar-se més a "tipus balneari" que a la Marató Olímpica de l'any passat.

Proper partit dijous 11 de Juny a les 21.30 hores. Ja que serà el penúltim partit "oficial" de la temporada (patxangues a part), fora bó que vinguéssiu tots per tal de fer la foto oficial de la temporada i "penjar-la" al blog. (que algú porti una càmera de fotos i sino ja la farem amb l'hipersupermega telèfon d'en Josep que té bluetooth, yellowcard, redlight, greentouch, sensurround i també porta als nens a col.legi). Confirmeu assistència l'abans possible.

David Sacher

Corresponsal de "Pessic Bread of Vic Magazine"

3 de Juny de 2009