12 de juny 2009

LA CRÒNICA DEL "PLAN B"



ARC IRIS - 1

COTER - 3

Aquesta crònica hauria estat molt diferent si haguéssim deixat que les coses fluïren de forma natural i sense intervenir (o potser no).

Probablement diria ... Erem un de menys ... les lesions ens van matxacar ... el fútbol es así ... resultat enganyós ... la edat no perdona ... i d'altres excuses a l'ús.

En canvi, davant l'esdevenir dels aconteixements durant la setmana, varem tenir que aplicar el "Plan B" (que no és visitar a la Moreneta!), que consisteix en:

- Proveir de faixes lumbosacres als més veterans

- 4 litres de Til.la pels més joves (al final no calgué)

- Pregar tot el que sabem

- Demanar reforços a la U.S. Navy (mitjançant el nostre amic Iesgüikan)

- Concertar una cita a l'àrbitre amb la veineta del tercer.

Doncs encara que sembli increible, cap de les estratègies anteriors va funcionar i esclar que el resultat així ho reflecteix. No tindrem més remei que posar en marxa el "Plan C" per la setmana vinent. Què quina és la diferència amb el "Plan B"? Doncs com el seu nom indica ... és ... QUEDAR-SE A CASA!!!

Us assabento que el proper i darrer partit oficial de la temporada 2008-09 serà el dimecres 17 de Juny a les 21.30 hores i que es farà la foto oficial de la temporada que s'inclourà en el Blog d'ARC IRIS FC. El que no vingui no sortirà a la foto!!!. Per favor, confirmeu assistència per jugar i per la foto i posterior sopar de comiat (tot i que he sentit que s'organitza una "patxanga" pares/fills. Deu ser que els fills volen heretar l'abans possible!)

David Biplahn

Corresponsal de "The Xupiten Evening News"

12 de Juny de 2009