18 de des. 2008

LA CRÒNICA NADALENCA

18/12/08

- Eh! Tú! Pinta! Per on has entrat? No veus que aquest és un BLOG privat!

- Perdona! Sóc en Nicolau, Sant Nicolau i m'han deixat un missatge a la PDA.

- A la què??

- La "Per Demanar Almoines", que recull els dessitjos de la gent de bé que he de satisfer i un d'ells prové d'aquest BLOG.

- AAAAH!! I què diu aquest missatge?

- Doncs diu: "Situació desesperada STOP Necessitem Victòria STOP

- BAAAAH!! Això és que en Beckham està buscant a la parenta i no la troba. Però not pot ser aquí. Anem sobrats d'això. El que sí aniria bé és una mica de sort i que ens toqui la loteria

Pel demés, tot ho tenim ben cobert. Pau, amor, felicitat, menjar per gossos i gats ...

-Doncs això de la loteria jo no ho "toco". És un gènere més aviat per SANTA TECLA. Apa! Us deixo un arbre de Nadal per que decoreu el BLOG!

- Això és un arbre de Nadal?????

- És la crisi "my friend". HOU HOU HOU!!!

Aquesta intrusió m'ha fet ballar el cap. Aviam si em centro en la crònica.

A l'ARC IRIS, domina la professió d'Economista i tenim la deformació professional de fer "balanç" a la fí de l'any per valorar tot allò que hem fet i tenim. De vegades, aquest exercici no és massa raonable i cal només mirar endavant, a l'esdevenidor, oblidant errors i derrotes, enuigs i agrors, tot buscant la felicitat, que he sentit s'aconsegueix amb poca cosa.

Cada dia, cada partit, és nou, diferent de l'anterior i el volem disfrutar com si fos l'últim, deixant a banda si es guanya o si es perd doncs l'important és disfrutar allò que fas.

Avui no puc fer la crònica d'un partit que no ha existit, però sí que tenim resultat:

ARC IRIS - 3

SAP - 0

Que així està reglamentat quan un equip no es presenta.

Proper partit el dilluns 29 de Desembre a les 21.30 hores. Vigileu amb els torrons i el cava. M'han dit que faran bufar abans del partit. Aprofito per convocar també pel partit del dimecres 7 de Gener 2009 a les 20.45 hores. A qui els Reis els hagin portat carbó, no cal que vinguin.

Daddy Noël

Corresponsal de Kringle & Zrikings Associated Press

18 de Desembre de 2008

11 de des. 2008

LA CRÒNICA DEL "FOLLÓN"

11/12/08

ARC IRIS - 2

Els golums - 2

Fa només dues setmanes que ens tocava perdre amb el mateix equip, líder de la classificació, per un contundent 9-3 que s'explicava en la Crònica dels Monstrums. Ahir, inesperadament, ens toca jugar contra els mateixos tot i que se'ns havia dit que el rival era un altre.

Com que varen passar cosetes fora del normal, intentaré, per aquells que no hi eren, relatar-les per fer-vos cinc cèntims en el que potser és una crònica no habitual, és a dir amb bon humor.

Donava la impressió, vist des de la grada, que és on em va tocar estar ahir, que a la primera part, els rivals s'ho prenien al "tran-tran", sense gaire esforç i amb aires de anar "sobrats", potser recordant la pallissa que ens varen "cardar" fa dues setmanetes. El resultat al final de la primera part els donava la raó en part, doncs el 2-0 al seu favor presagiava una devallada física de la nostra part i un resultat abundós en quant als gols rivals.

Però vet aquí que la truita es va capgirar i de vegades els pobres també tenim alegries i a la segona part va ser un recital dels homenots d'ARC IRIS FC, amb entrega, garra, talent, tiki-taka, presió a tota la pista, motivació i convenciment de donar la sorpresa. Tant és així que al empatar, els va entrar la tremolina, varen començar a escridassar-se entre ells, a fer servir els colses més del compte, a queixar-se a l'àrbitre constantment. En una paraula, "CANGUELI" de perdre o no guanyar a l'últim de la classificació, a l'equip quasi incapaç de guanyar a ningú i llavors varem veure el que era un GOLUM nerviós

Ja només faltaven 3 minuts per acabar i amb empat a 2, va ser quan varen perdre totalment els nervis, actitud impropia d'un líder del campionat. Havent perdut una ocasió de gol, queixant-se a l'àrbitre pel que consideraven una falta no assenyalada, fent pseudo-ameneces als jugadors i encarant-se amb un espectador al que van intentar agredir llançant-li amb força la pilota.

Aquestes formes d'actuació, no són les que ARC IRIS FC abandera en el seu llarg periple esportiu en el que ha rebut nombrosos trofeus a la esportivitat i no podia tolerar que uns nouvinguts a aquesta lliga "montessin" el numeret només per que no podien guanyar al "farolillo rojo" format per jugadors que inclús m'atreviria a dir els doblaven la edat en alguns casos, i per això varem enfilar el camí dels vestidors donant per acabat el partit, cosa ben certa ja que fins aleshores encara podia rebre aquest nom però no a partir d'aquell moment i com ARC IRIS FC es dedica a jugar a futbol i no a d'altres coses, no hi havia alternativa possible, expressant també aquest malestar amb la negativa a signar l'acta arbitral.

Per sort, ARC IRIS FC té tantes derrotes en el seu sarró que ens sobra humilitat i saber estar, estem vacunats contra la prepotència i la egolatria i respectem al rivals tant com als companys. Com ja vaig mencionar a la Crònica dels Monstrums fa dues setmanes, tenim GLAMOUUUUUUUR, ja adquirit i arrelat al llarg dels anys i que no ens treuran ni amb aigua calenta i lleixiu.

Felicito als integrants de l'equip en el dia d'ahir per la seva grandíssima i excel.lent actuació i us convoco a tots pel proper partit que serà el dimecres 17 de Desembre (encara no ens haurà tocat la Loteria) pendent de confirmar l'hora que us serà comunicada l'abans possible. Espero que la propera crònica tingui un caire més festiu. Afortunadament crec que aquesta és la primera vegada que ens passa una cosa així.

David Eldelahonda

Corresponsal de The Follontaims

11 de Desembre de 2008

3 de des. 2008

LA CRÒNICA DE "LA VECINITA

03/12/08

Són les set del matí, com cada dia, i tinc cruixida la osamenta pel partit d'ahir i un munt de son a les orelles. Les portes de l'ascensor, al obrirse, em donen la alegria matinal enmig de tant dolor físic. La veineta del pis de dalt apareix somrient dins la cabina elevadora. Oh! Déu meu! i jo amb aquests talls d'afaitar-me!

En aquell moment desapareixen tots els mals. Amago la panxona, posso recta la esquena, li regalo el millor somriure i li dessitjo bon dia. Mentretant, pel meu cap s'amonteguen els tòpics habituals de converses d'ascensors. Que si han dit que plouria, que si fa més fred que ahir, que si renoi quina manera de matinar ... Volia fugir d'aquestes converses avorrides i sense sustància i decideixo aventurar-me a alguna cosa més agosarada, audaç i atrevida. Al capdavall no tinc res a perdre.

Però abans que podés obrir boca, ella dispara primer.

- Fas cara de cansat. Em diu.
- Sí, clar, es que ahir nit vaig tenir partit de futbol-sala i ...
- Em dic EVA, i tú?
- Adam ... vull dir David! Perdona, encara no estic del tot despert.
- I com va anar el partit?
- Bé.
- Només bé? Vareu guanyar? Per què no m'expliques més coses?
- De debó t'interessa saber com va ser el partit?
- I es clar que sí!
- Doncs escolta això.

ARC IRIS - 1
FREPI - 2

Com es veu pel resultat, va ser un partit molt igualat que finalment es va decantar per dues errades de porter.

El que no va estar igualat va ser la edat dels rivals. Podrien ser els nostres fills. Pràcticament els doblavem la edat i això es va traduir en una segona part agònica en quant a resistència física. D'altra banda, els FREPI, varen donar més llenya que la que tenen les sequoies gegantines i com a conseqüència d'això la directiva es veurà obligada a contractar fisioterapeutes especialitzats

per tal de poguer-nos recuperar pel proper partit. En fí, derrota que cou però només fins el segon pacharan. Que tot en aquest món té solució!

Al acabar d'explicar-li, tots dos davant el seu AUDI A-3 de color blau cobalt, ja feiem tard a la feina, però en aquell moment el meu cap estava molt lluny d'una cantonada de l'eixample barceloní o preocupat si podria seure al tren. Només sabia que la setmana s'em faria més curta tot esperant una nova trobada amb l'EVA - la "vecinita" més maca de SantQ - dins la caixa de pujar i baixar, encara que sàpiga que la moto de gran cilindrada que hi reposa al costat del seu cotxe no la condueix ella.

Quedeu tots convocats per proper dimecres 10 de Desembre a les 22.15 hores, per recuperar el partit aplaçat de la primera jornada. Aneu confirmant assistència i recordeu de felicitar als Xaviers que avui és el seu Sant i a les Immaculades i les Concepcions el proper dilluns.

DAVID LOVEÍ

Corresponsal del Neighbourhood Morning Star

3 de Desembre de 2008

LA CRÒNICA DELS MONSTRUMS

27/11/08

ARC IRIS - 3
ELS GOLUMS - 9

Es veu que un GOLUM és un personatge de les històries d'en J.R.R. TOLKIEN, essent el seu nom original SMÉAGOL, posteriorment anomenat GOLUM en referència al soroll regurgitant que feia amb la gola.

Amb tanta referència a la partícula "GOL" en el seu nom, aquesta "criatura" fantàstica i a l'ensems nom d'equip de futbol, sembla clara la predestinació a fer molts "idems", és a dir GOLS i per això ens varen clavar 9. Cert és que mal repartits doncs si a la primera part varen acabar amb un resultat de 5 a 0, a la segona es va produir un honrós 4 a 3.

Com a dada curiosa, dir que fins a la jornada d'ahir, aquest superequip de llegendes literari-cinematogràfiques líder de la clasificació, havia marcat només dos gols més que ARC IRIS i això que en el darrer partit varen marcar 11 gols.

La llàstima és que ahir ens varen fer dos penalties i el nostre registre és de 2 gols de 5 llençats i amb les dues targetes grogues rebudes passem a ser dels pitjors equips en esportivitat quan abans erem els segons.

Però hi ha una part positiva i molt important. El personatge del GOLUM va morir, en canvi l'ARC IRIS és indestructible i etern. Els jugadors d'ARC IRIS són efebus de reconeguda bellesa madura de cabells blancs, tipus Jordi Cluni,



mentre que un GOLUM és "tal que así"



Obviament, no hi ha color i mai millor dit perquè ARC IRIS els té tots



A més, ARC IRIS té el seu propi BLOG, la seva pròpia CIGRONADA i la seva pròpia EXCURSIÓ. En definitiva, es poden perdre partits però el que no es perd mai és ... el GLAMOUUUUUUUR!

El proper partit, molt més a l'abast per aconsseguir la segona victòria, serà el dimarts 2 de Desembre a les 21.30 hores i us prego que confirmeu l'abans possible ja que hi ha poc temps fins aleshores, per reaccionar davant possibles baixes. Us avanço que el següent partit serà dimecres 10 de Desembre, pendent de confirmar horari. Els que aneu comprant la loteria, comuniqueu el número que teniu.

FORÇA MÀGIC ARC IRIS!!

Deivit McGillicuddy
Corresponsal del Creatures Evening Star
28 de Novembre de 2008