26 de febr. 2009

LA CRÒNICA DE L'EMPANADA (amb mooolt de retard!)

Partit jugat el 20/01/09

ARC IRIS - 2

BIR - 5

Ara sí que sembla que hem tocat fons. No només ho sembla sino que és una realitat objectiva. Ens ha guanyat l'últim de la classificació del nostre grup i ens ha superat, de forma que ara tenim el dubtós honor de ser


i fallar més que la RENFE en un dia de pluja.

Què va passar per tal de perdre amb un equip al que a la 1ª volta varem superar clarament per 6-2 i ara ens passa per sobre??

Cert és que els rivals ens "tallaven" l'edat pel mig i que tenien 4 canvis, fent de l'element físic la seva arma letal, asfixiant els nostres intents de progressió atacant, però això no justifica prou el que no fóssim capaços de fer palès la nostra tècnica, que falléssim gols donats o que el porter semblés un tenor operístic.

En fí, ho seguirem intentant en aquests dos partits que resten per acabar la 1ª fase de la competició i mirarem de fitxar un "crack" en el mercat d'hivern per cobrir les baixes per lesió.

El proper partit és previst pel dimecres 28 de Gener a les 20.45 hores. Per aquells encara despistats, els diré que aquest és el dia en que els PERISTIANS sortiran a l'arena del circ Romà per ser devorats sense pietat pels lleons per gaudi dels ciutadans de l'imperi.

Davant tan lamentable espectacle, alguns preferim jugar el partit d'ARC IRIS tal com establert, abans que ni tan sols escoltar per la ràdio la transmissió directe del "canibalisme" futbolístic d'uns pobres i simpàtics ocellets, engolits per grans felins afamats.

D'altres, en canvi, voldran gaudir d'un espectacle que potser trigaran anys en tornar a reviure (recordo que si els PERISTIANS són exiliats com ciutadans de 2ª categoria, no tenen dret ni tan sols a ser devorats al "camp de la ballena", anomenat així per la seva grandària).

Així, a modus de referendum, hauriau de comunicar fins el dijous 22 les vostres preferències de joc. Be el dimecres 28 a les 20.45 hores o aplaçar al dijous 29 (hora a confirmar), per tal d'assabentar les autoritats competents el possible canvi amb prou antelació. Segons el quorum obtingut, us comunicaré la data i hora definitiva del partit el dilluns 27 a tot estirar.

David QuietSunday

Corresponsal de The Empaneid

20 de Gener de 2009

LA CRÒNICA DE LA CENDRA

25/02/09

ARC IRIS - 2

BIR - 4

El Dimecres de Cendra significa preparació pel recolliment i la penitència durant la llarga Quaresma
però també temps de rauxa i disbauxa, de disfresses i concupiscència.


Un cop passat el nostre Via Crucis de la 1ª fase, entrem en un periode, en teoria, més asequible a les nostres limitacions tècniques i sobretot físiques.

Varem començar el partit amb dos mig coixos i varem acabar amb dos coixos i mig. A que sembla quasi el mateix? Doncs més aviat no. Sense canvis i amb mig equip trencat, només va ser possible aguantar fins el 2-2 a falta de 6 minutets pel final.


Així doncs, estem tots fins a les selles de medicació

El panorama futur no és doncs gaire optimista. Tenim un munt de baixes per lesions, bàsicament la majoria relacionades amb la excessiva ingesta de fermentats i destilats, pes no adequat i músculs juràssics que reclamen la jubilació anticipada.

I no és pas que el joc fos dolent, més aviat al contrari, però sembla que les dificultats s'han fet més que amigues d'ARC IRIS, quasi un dolç hàbit (com resa la cançó) i potser hauriem de pensar en transitar i/o transmutar cap al Paddle, el Pitch & Putt o el Domino & Beer, enlloc de castigar-nos cada setmana els cossos divins amb que la natura ens ha obsequiat.

En correo elctrònic apart, us faig arribar el calendari de la 2ª fase, que ja em estrenat amb resultat negatiu. Bloquejeu les vostres agendes els dies de partit tot i que precisament el proper està encara a l'aire (fred, del Tibidabo). Ja hem demanat el canvi de dia del dimarts 3 de Març (Sant Medir) cap al dijous 5 de Març (dos dies després de Sant Medir) a les 21.30 hores, però no ho sabrem del cert fins potser el mateix dimarts.

De tota manera, veien com està el pati de les lesions, us agrairia que a més d'estar força atents als correus electrònics (i no miro a ningú...) i/o als missatges de mòbil, diguéssiu si esteu en condicions de jugar per saber si sóm prous ja que no té sentit fer equilibris i meravelles per trobar un forat per jugar si al capdavall no sóm prous i tenim que suspendre, aplaçar o donar per perdut el partit.

Per la meva part, ja us anuncio que no estic en condicions de jugar la setmana vinent (però us vindré a veure si jugueu) i molt probablement les dues setmanes següents. Estic tant cardat que si ara em trobés un bitllet de 500€ al terra no seria capaç d'ajupir-me a collir-lo.

Apa! aneu contestant i recordeu que demà no es pot menjar carn (vull dir tipus bistec i similars, no de l'altre que no tinc notícies del Vaticà que no es pugui prendre) i que el dimarts és Sant Medir (festa sonada a Sant Cugat i la Vila de Gràcia) i cal anar a collir caramels (els que puguin ajupir-se, esclar).

dASHvid Donnerstag
Corresponsal del Penitence Journal

4 de febr. 2009

LA CRÒNICA DE LA MARMOTA:

04/02/09

ARC IRIS 4
COTER 5

En el poble de PUNXSUTAWNEY, a l'Estat de Pensilvania, celebren cada any la Candelera d'una forma especial. Tenen una marmota (Phil) que treuen d'una gàbia i per art de màgia, depenent si es veu la seva propia ombra reflexadaal terra, prediu si l'hivern és fora (quan la Candelera plora) o si l'hivern durarà encara sis setmanes ben viu (quan la Candelera riu).


Vet-ho-aquí que sembla que l'hivern de les derrotes encara no ha acabat i la primavera de les victòries trigarà un xic més en arribar-nos. Potser hauriem de fitxar a la marmota de Punxsutawney amb la promesa de barra lliure de patxaran per que les seves prediccions dels resultats dels partits siguin sempre al nostre favor.

Però realment això és ben igual. Crec no equivocar-me si dic que el d'ahir va ser el partit més divertit (que no vol dir el millor) jugant aquesta temporada, tot i perdre de nou. Quina correcció i companyerisme del rival, igualtat, emoció, bones jugades, arribades a gol i l'àrbitre felicitant els dos equips per l'espectacle ofert. Només va faltar que enlloc d'encaixar la ma a la fí del partit ens féssim un petó als morros.

De fet, la organització va prometre que el rival seria dins el nostre grup de la 2ª fase i per tant gaudirem de dos partits més contra ells.

Dessitgem una ràpida recuperació a l'Oscar, ferit lleument, doncs la seva aportació és altament apreciada.

i per això, la directiva possa a la seva disposició fisioteràpia gratuita fins la total recuperació.

De fet, el "boss" Josep ja ha tingut una setmana de proba i està encantat, tot i que dubtem que la "parienta" comparteixi la seva opinió.

Com ja es va anunciar, la setmana vinent hi ha descans

i l'inici de la segona fase és prevista per la setmana del 16 al 20 de Febrer però no té dia definit per engegar. Puntualment sereu informats de les novetats i propera convocatòria, tot esperant la recuperació dels lesionats/absents.

Davidinho of the Rock

Corresponsal de QUISONDEMORROS Gazette

4 de Febrer de 2009