29 de gen. 2009

LA CRÒNICA DELS "50"

29/01/09

ARC IRIS - 4
NASALCUL - 4

Buff! Cof! ... Cof! ... Buf! ... Deixeu ... deixeu ... que ... agafi ... un xic ... d'alé!

Renoi quin fart de córrer! Acostumat als cops quan fas de porter, era com si et xuclessin l'aire dels pulmons i els glòbuls vermells portessin als músculs patxaran enlloc d'oxigen!

La cosa és que entre el "jet lag" del canvi d'hora del partit, la "birreta" que ens varem "cascar" per fer temps i que la alineació tenia una mitjana d'edat superior al 50 anys

doncs no va ser possible aguantar físicament a la segona part.

Tot semblava fàcil al avançar-nos per 3-0 i després un 4-2 faltant 2 minuts per finalitzar, però l'edat ens va trair, que no el cap, que si fa no fa el tenim com als 20 anys ...... sobre les espatlles! El Josep es va "trencar" i sense canvis, l'esforç ens agotà.

Però, tot plegat, jo em vaig divertir. Hi ha un parell de coses que ja no recordava com es fan i una d'elles era marcar 2 gols en un mateix partit. Espero poder recordar l'altra abans de fer els 60.

Agrair a l'equip rival que no donés puntades ni empentes i el seu comportament exquisit. Com es nota que eren els últims de la classificació! Els primers "juguen" a una cosa diferent al que juguem nosaltres.

El partit del proper Dimarts 3 de Febrer 2009 a les 21.30 hores (aquest cop sí que és l'hora correcte) és el darrer de la 1ª Fase i la setmana següent (9 a 13 Febrer) hi ha descans

per tal d'agafar forces per la 2ª Fase i també per recordar allò que fa temps no fem ......... GUANYAR!!!!

Tot i haver confirmat ja verbalment molts de vosaltres la vostra presència, us agrairia ho féssiu per correu electrònic per alleugerar la memòria RAM d'aquest cronista, ja prou malmesa amb els seus més de 50 Megas ocupats.

Dav Roadrunner

Corresponsal de JUBILEE CHRONICLE

29 de Febrer de 2009

19 de gen. 2009

LA CRÒNICA DE L'HOSPITAL

08/01/09

ARC IRIS - 5

FORTIS BANK - 11

Resulta que entre genolls malmesos, meniscs trencats, angines virulentes, gatetes amb fèmurs destrossats, apagades de llum, i d'altres inconvenients post-nadalencs, les ambulàncies del principat, alertades pel pla LESIONCAT, no donaven l'abast.



Tots els metges del nostre petit pais estan ocupats atenent les incidències traumatològiques, psicològiques, dermatològiques i inclús les ilògiques dels components d'ARC IRIS FC.

El cas és que amb aquest panorama i la gran dificultat per trobar 6 jugadors en el dia d'ahir, varem afrontar un partit que es va girar amb un gol de l'equip contrari al segon 33 i un altre, també ben matiner. Amb el 2-0 semblava beneida la golejada però mira per on la sorpresa va aparèixer en forma de empat a 2, no sense polèmica arbitral en el nostre segon gol, i va ser aleshores quan el "esportiu" equip contrari va "emmerdar" el partit.

Sembla ja habitual que als "equipaços" del cim de la classificació els agafi el cangueli quan un "equipillo" que només ha pogut guanyar un partit en competició i empatar també només un, s'els puja a les barbes i veuen perillar el seu "status".

És llavors quan comencen les entrades "canalles" pel darrera, puntades i empentes innecessàries a "jovanets" de més de 50 anys i amb els cabells blancs, insults i menyspreu a l'àrbitre, manca d'educació, agressivitat, etc., que malauradament ja em patit un parell de vegades.

Total, que els que no vareu venir, us vareu estalviar un altre espectacle quasi lamentable. El que em pregunto és si aquest tipus de gent és feliç abans, durant i després del partit i si quan perden surten del vestidor amb les rialles amb que varem sortir nosaltres i el que em responc és obviament que NO.

El proper partit és el dimecres 14 de Gener 2009 a les 21.30 hores i ja us puc anunciar que causaran baixa en Damià i en David, que estan convocats amb la selecció catalana d'esquí i per tant no podré fer el seguiment de les convocatòries d'aquest partit (ni la crònica) ni del dilluns 19 de Gener 2009 a les 22.15 hores, tot i que en aquest darrer sí que hi assistirem i per tant la crònica està garantida.

Així doncs, us prego que les incidències de les convocatóries les centralitzeu en el Giuseppe Capodepopolo o en qui ell delegui, per tal de al menys ser 6 jugadors cada un d'aquests dies al començament del matx.

Afegir que, pel que sabem d'enfrontaments anteriors, els dos propers rivals són bastant educats.

KENOTEN TERAS

Corresponsal del Medical Surgery Magazine

8 de Gener de 2009

7 de gen. 2009

LA CRÒNICA DEL TEMPORAL

ARC IRIS - 2

C.P.R. 2001 - 3

Es preveia un dur temporal de llevant. Les fortes onades amenaçaven destruir el nostre dic de contenció defensiva. El fort vent dels àpats Nadalencs pesava com una llosa en els nostres delicats budells. La persistent pluja de jugadors lesionats i/o de baixa, llastrava la capacitat de maniobra dels equips de rescat. Els gruixos de neu ens obligaven a utilitzar les cadenes de l'esforç i per adobar-ho, les baixes temperatures derivades d'enfrontar-nos a un equip que pensavem

certament superior, apaivagava la nostra set de triomf.


Molts de vosaltres, i jo el primer, estareu sorpresos de que ahir varem jugar amb un equip diferent del que creiem i que era més asequible del previst. A forma de recordatori, dir que a la primera volta ens varen guanyar només per 6-5 i també a empentes i rodolons.

El cas és que amb tots els inconvenients descrits, ens varen "clavar" dos golets ben aviat i un més d'inversemblant al començar la segona part. Semblava que el fantasma de la golejada es desplomaria damunt els nostres caps.

Però, ben a l'inrevès, la màquina futbolera d'ARC IRIS FC va començar a rutllar. El vent de llevant va deixar pas a la tramuntana, els núvols es van esvair, el sol del Vallès s'imposava, la neu es fonia i els equips de rescat arribaven a rebutjar totes les ocasions de gol.

Amb aquest canvi de temps, la cosa es va posar a tir d'empat, que no es va produir per "puritita" casualitat doncs el munt de clares oportunitats així ho demostra.

Ja ho diu un vell proverbi xinès del filòsof CHIN GOL (membre de la "secta" dels CHIN CHAN PÚ): "Si vols peixos t'hauràs de mullar ... el ... el ...". Bé, que cadascú acabi el proverbi, que d'altra banda no té res a veure amb el que estic dient, amb el que consideri oportú.

Ni la protecció del Rei David (Sant d'ahir) va evitar una nova derrota, però un cop més per la mínima i amb un sentiment agradable, d'haver-nos divertit i jugat força bé.

El proper dimecres 7 de Gener 2009 a les 20.45 hores tindrem una nova oportunitat d'intentar una victòria, ara sí, contra el FORTIS BANK.

Quedeu, doncs, tots convocats per aquesta data i fins aleshores, que tingueu una entrada d'any 200NOU molt feliç i que els Reis us portin tot el que demaneu.

DavidundGoliath

Corresponsal del Llevantada & Ruines Bulletin

30 de Desembre de 2008