21 de nov. 2008

LA CRÒNICA DEL PESSIC!

19/11/08



LA CRÒNICA DEL PESSIC (BIS)


ARC IRIS – 6

BIR - 2

Pessiga’m! Pessiga’m! AAAII!! Doncs sí que estic despert! Així … no és un somni! HEM GUANYAT!!

Ah! Sí! Ja recordo. Celebració, festa, desgavell, parranda

Les neurones, tot fent rotllana com una frenètica sardana, encara ballen pel cervell, convertint l’oval cranial en improvisat envelat i per això tot gira al meu voltant.

Per fí una victòria. Clara, contundent i merescuda al capdavall, entre una llarga llista de derrotes, un bon grapat d’elles per la mínima.

Ahir nit, l’equip va estar Excel.lent. Semblava tinguessim als històrics “Diví” periquito

DaviZamora“Milgols” Peléix

“El ralles” Josarmando Capdedona “La Saeta de l’Eixample” JorDI Stefano

“Correcaminos” Pemi Charlton

“Hat trick” Damiàudrup “Stopper” Isaakembauer

i en KHugbala , tots ells dirigits pel “Míster” JoanMarinus “Látigo” Michels

La Directiva ens ha promés com a “prima” per guanyar, un fantàstic auto per cada jugador amb els colors de l’equip, el mateix que va fer servir en Fernando Alonso durant bona part de la temporada pasada.

Però els jugadors prefereixen fer la tradicional “cigronada” anual que habitualment es fa pels volts de finals de tardor i principis d’hivern, per la qualcosa proposo el diumenge 7 de Desembre (el dilluns 8 és festiu i així ens podrem recuperar) i demano als experts cigronaires decideixin lloc i hora per la trobada.


Si voleu riure una mica, aneu al Google "imágenes", teclejeu "cigronada" i a la pàgina 4, a la dreta a la tercera fila, observareu LA FOTO D'ARC IRIS DE LA TEMPORADA PASADA!!!!! Ja hem entrat en la història! Sóm al Google!! (Aleix, ja que clicant a la foto surt el blog, mira si pots editar aquesta crònica "bis" amb les fotos)

Esperem repetir victoria la semana vinent i per això, recordar que el proper partit ha mudat de dia respecte del calendari original i será el dijous 27 a les 22.15 hores, així que aneu confirmant assistència al partit i també a la cigronada!


IESGÜI KHAN!!

Corresponsal de Victory Sports Illustrated

20 i 26 de Novembre de 2008


PD: Per fi!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buff! Aleix, molt bé. Sembla que les cròniques de les victòries costen tant com les mateixes victòries!

David

Anònim ha dit...

ondia, quina il.lusió que m'ha fet veurem retratat al Google, vestit amb els colors del meu equip: l'ARC IRIS. I, per fí, podem cantar "victòria" després de guanyar l'ùltim partit. Esperem la repetició de la jugada el proper dijous: "a por ellos,oé ...."
Isakbembauer