30 d’oct. 2008

LA REPE ... CRÒNICA

30/10/08

ARC IRIS - 5
C.P.R. 2001 - 6

Aviat, enlloc de dir-nos ARC IRIS ens direm "Los Natillas" perquè
(entoneu cançoneta)


"NATILLAS, ARC IRIS, ... LISTAS PARA PERDER! ... REPETIMOSSS!!

o també, "Els Cogombres", com preferiu.

Repetim alineació, repetim bones sensacions i repetim ... derrota i "farolillo rojo". Com va dir el filòsof (possar accent argentí) "Este ... Che ... Pibe ... jugamos como nunca y perdimos como siempre, viste".

I això que va arribar directament de Girona un pot de vidre ple de "Mosques de Sant Narcís"


grosses i gruixudes i de tots colors, sortides del incorrupte cos del Sant i que tal com varen fer "tocar el dos" a les tropes francesses per allà el segle XIII, esperavem que afeblissin l'equip contrari un cop escampades convenientment pel seu vestidor. Però sembla que la "rasca" que feia ahir les va debilitar prou com perquè no fessin la seva feina de forma acurada.

Cert és que les derrotes d'enguany són bastant diferents a les de temporades anteriors i que la autoestima de l'equip ha augmentat, però potser ens veiem millor del que realment sóm


i ens mirem massa al mirall de l'engany i ens veiem més macos i forts que en la realitat.

El cas és que no guanyem des del 4 de Juny i comença a ser difícil recordar la sensació que produeix una victòria. Sempre ens queda el consol de jugar a la "Primitiva" com en PANCHO


i esperar que ens toqui "la grossa", que sembla més fàcil que guanyar un partit de futbol-sala.

La propera "perpetració" de partit és el dimarts 4 de Novembre a les 21.30 hores i com sembla que els "Basileos" (dits així en honor al poble natal del fundador de la seva "banda" futbolera) seran baixa, fora bó confirmessiu presència l'abans possible per tal de buscar reforços, si calgués.

NARCÍS HISTA
Corresponsal de Fly-Fly Feuille Sportive
30 d'Octubre de 2008

P.D.: Digueu el que digueu, en el gol de falta la barrera es va OBRIR DE CAMES!!!

Un record especial pel Carles tot dessitjant la millora de les circumstàncies personals i gràcies per les caipirinhes.

22 d’oct. 2008

LA CRÒNICA OLÍMPICA

22/10/08

1ª PART

ARC IRIS - 0
OLÍMPIC - 3

2ª PART

ARC IRIS - 3
OLÍMPIC - 1

AGREGAT

ARC IRIS - 3
OLÍMPIC - 4

He volgut separar els resultats de cada part per tal d'una millor comprensió de com varem passar de l'infern a l'Olimp, de Satanàs a Zeus, d'una esperada golejada a fer tremolar als deus Olímpics.

Tot i l'errada del guardavalles Davidakis Porteridis en el primer gol,



posteriorment va esmenar-la i protagonitzà accions de gran mèrit.

Destacà també en Yosepoulos Palomerakis, autor de 2 gols i que portà de corcoll la defensa contrària. Ben ajudat per en Pemionokis Karrileris, amb un altre gol i un gran desgast físic.

Sòlida defensa, sobre tot en la segona part, amb Isaakos Faltatotis, Yioryidis Gibertakis i Hugonakis Llacernatas.

Al mig camp, empenta i força amb Aleixkidis Kanalonis i Damianos Empordakidis. I per fí, el nostre "míster", de fina direcció tècnica, en Yosepos Estraguelos.

Així doncs, gran actuació contra un equip contrari que es bellugava més que els preus de la benzina. Seguim donant sensació d'equip treballat i els contraris ja comencen a saber que guanyar-nos és més difícil que trobar un japonès d'ulls rodons.

El proper partit és el dimecres 29 d'Octubre a les 21.30 hores. Tot i haver confirmat tots, fora convenient reconfirmar abans de dimarts vinent.

Per últim, un missatge per en Karlotis Abulensis de part d'en Ernestidis Miguelakos: "Que a veure si et deixes caure per aquí que fa un lustre que no et veiem".

No voldria acabar aquesta crònica sense explicar el peculiar sistema de competició d'enguany.

Són dos grups ... i ... i ... s'ha entès això dels dos grups oi?
Es juga ... o sigui ... cada setmana. Fins aquí clar eh!
Aleshores ... diguessim que ... de ... manera ... que ...
Jo pensava que ho havia entès!!
Bé, com diuen els professionals, "partido a partido" i ja us ho explicarà algún dels "senyorets" del vestidor, que per això d'ensenyar tenen molta traça.

TEN ADONIS (1 estrella Michelin - Quan en tens 5 et poses com el ninot)
Corresponsal del Vanguaridis Periodikotis

P.D.: Felicitar a l'Hug que crec ahir era el seu Sant.

20 d’oct. 2008

LA CRÒNICA DELS TRENS

16/10/08

ARC IRIS - 3 SAP - 3

Suposo que tots recordeu la famosa frase de Santa Teresa (festivitat que celebravem ahir - feliciteu a les Teresines que conegueu, encara que sigui un dia després -)

"Vivo sin vivir en mí y tantos partidos ganar quiero que muero por que no gano". Ja veieu que la varen fer Santa i doncs a nosaltres com a mínim BEATS després del partidaç d'ahir.

Durant tot el dia d'ahir, tenia un presentiment i era que ens tocava jugar amb SAP i en tinc proves escrites compulsades per la Secretaria d'intuicions i Presentiments del Departament de Mediums i Bruixots de la Generalitat de Catalunya. Déu ni dó per ser el primer partit! La nostre bèstia negra! L'equip que ens va fer més gols la temporada pasada!

Fem una mica de memòria. SAP va aconseguir en els dos darrers partits de la temporada pasada contra nosaltres, fer-nos "només" 16 gols (veure LA CRÒNICA DE L'ORGULL i LA CRÒ... CRÒ...) mentre que ARC IRIS marcava 2.

Al millor jugador de SAP l'anomenava el cronista com "l'AVE Christophe" (Mireu la foto que varem publicar al final de la temporada pasada)



Ahir semblava la RENFE Rodalies amb la catenària avariada, mentre que nosaltres teniem "l'Express Empordanès", en Damià, també anomenat "The Correcàmins". Ell solet va fer dos gols un penalty al pal i un munt de kilòmetres sobre la cantxa. Al acabar, li varen donar la targeta IBERIA PLUS plena de punts pel "mileage" recorregut i amenaça amb millorar i fer-se dues voltes al món corrent en cada partit. Així m'agrada! Esperit guanyador i lluita fins l'extenuació!

Així doncs, aquest xoc de trens va tenir clar color quatribarrat i l'empat té regust a VICTÒRIA!



WHAT?

No, No, guapa, no et cridava pas! Però si vols venir a veure-n's, el proper partit és el dimarts 21 d'Octubre a les 21.30 hores i el meu mòbil és el (6 piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 3)

El "Tren", va estar molt ben acompanyat i lliscava damunt tres fantàstics "carrileros", un sòlid "stopper", un cap d'estació de meravella i un "concierge" prou segur, però lamentem la indisposició de "Polivalent" Josep Lluís del que esperem grans nits d'èxits en el futur.

El proper partit és contra OLÍMPIC, equip que l'any passat ens guanyava "fàcil" però que la setmana vinent haurà de suar sang per no perdre! Aneu confirmant assistència!

Txu-Txu Maquinist - Corresponsal del Intercity Railway Press
16 d'Octubre de 2008

9 d’oct. 2008

LA CRÒNICA DELS ADÉUS

09/10/08

ARC IRIS
- TOTS ELS QUE VULGUIS
FORTIS BANK - IMPRESENTA..TS

Recentment he sentit que hi ha un munt d'espècies de mamífers en perill d'extinció però afortunadament, entre elles no hi erem l'ARC IRIS FC, la qualcosa m'omple de joia i satisfacció ja que al menys podrem sobreviure aquesta temporada sense patir l'extinció - malgrat l'amenaça de que minvem en un especimen - tot i que més aviat que tard l'edat no perdona, el cos no aguanta i ens haurem d'abocar al noble art de la petanca i posteriorment al dòmino.

A banda de l'anterior, el que no es pot permetre és una actitud no professional i per tant la directiva ha contractat al famós detectiu Jean-François Laloupe per tal d'esbrinar quines activitats de lleure realitzen els jugadors d'ARC IRIS davant la possibilitat que poguessin afectar a la baixa el rendiment futbolístic ja que estem en plena setmana de Festa Major Sarrianenca.



Els resultats han estat força engrescadors, poguent assegurar el comportament exemplar de tots els jugadors. A modus d'exemple, podem dir que hi han aficionats a la micologia



Hi han que deleixen per una bona navegada per la xarxa



d'altres fan pinya com a castellers



O serà que un era de Castellar? És que la lletra del detectiu sembla de metge!

També hi ha un que s'entrena a fer treballs de punt de creu per fer-li samarretones al seu net



Tot plegat activitats que no afecten el rendiment futbolístic i per tant aquesta temporada no hi han excuses davant les derrotes.

A falta de crònica efectiva del partit, que no va existir - aprofito per afegir que al meu entendre el partit no s'hauria d'haver aplaçat sino haver-lo donat per perdut a uns individus que el primer dia que participan en una nova lliga no es presenten i a més, informats de que els esperariem tot i arribar tard, varen preferir disfrutar de la comoditat de les espardenyes. Es veu que això de la crisi financera i la nacionalització d'aquest banc els ha afectat més del que ens podiem imaginar - ahir varem tenir dues notícies al vestidor.

Com sempre que venen aparellades, una notícia era bona i l'altra no. La bona és que el Josep Lluís va portar una ampolla sencera de sabó dermatològic que ens donarà de "menjar" durant tota la temporada a tots plegats - ja era hora!! - i la notícia dolenta és l'anunci d'en Carles que abandona l'equip després de tants anys de vinculació.

He de confesar que al principi vaig pensar que es tractava de una de les seves bromes habituals però després va semblar que anava seriosament. No sé què de raons tècniques i físiques i no sé què més romanços que s'em fan difícil d'entendre.

Amic Carles, tot i respectar una decisió que suposo és prou meditada, permet que et demani que facis una reflexió a l'entorn del futbol. Si fos per la tècnica i el físic, el 90 per cent de nosaltres ens dedicariem al noble art del "butacón" enlloc de matxacar-nos el cos cada setmana.

El que has de decidir és si t'ho passas bé jugant a futbol. I en aquesta expressió "jugant a futbol" vull incloure des de la correspondència de les convocatòries, el preparar la bossa de la roba, la crítica a la última bajanada d'un polític mentre ens canviem, de tant en tant fer un gol de "punxot" dels que acostumes, compartir el sabó a la dutxa després del partit, anar a sopar tots plegats, arribar a casa a quarts de tres del matí si hem optat per acabar fent una visita al "Fernando" per testar les seves caipirinhes fins a llegir la crònica del partit a l'endemà al arribar a la feina, per començar el dia més animat.

Si tot això no et diverteix, aleshores millor que pengis les botes. Sino ....

El proper partit serà la setmana vinent però encara no sabem el dia ni la hora. Esperem poder confirmar entre avui i demà i fer la convocatòria corresponent.

Que passeu un bon dia

Kasimierz Ben Gha Lah
Corresponsal del Polsky Mossosky Gazeta
9 d'Octubre de 2008