21 de febr. 2011

Conversa 1

18/02/11

Amics,

Després del NO partit d'ahir degut a la pluja, convenientment NO prevista per servei meteoroIlògic de Catalunya (al menys l'arròs del sopar estava genial) he de convocar-vos pel proper dijous 24 de Febrer a la mateixa hora i lloc i prometo no mirar la previsió del temps per tal de que faci una nit esplèndida. Aneu confirmant per saber quantes pistes reservar.

D'altra banda, com sabeu, es van suspendre les convocatòries pel futbol-sala dels primers dijous de cada mes per falta de quòrum reiterat. Un cop més, faré la tentativa d'aconseguir al menys 12 jugadors pel proper 3 de Març, primer dijous del mes i assenyalat dia de Sant Medir, per la qualcosa us demano que feu l'esforç de prendre ferm compromís de venir i mirar de portar algú conegut, familiar, etc. a veure si per fí podem retrobar-nos i "patxanguejar".

Lluís, porta al Sergi, Isaac, ja tens l'alta per jugar de defensa "escombra"?, tant sí com no mira de portar al Xavier, Josep, porta al Kyle, la resta ... porteu a qui pogueu. Teniu dues setmanes per aportar gent i confirmar assistència (a jugar i a sopar, eh! que després és molt difícil trobar lloc al restaurant per tanta gentada).

Gràcies per la vostra col-laboració i que tingueu un bon cap de setmana.

David