21 de nov. 2008

LA CRÒNICA DEL PESSIC!

19/11/08



LA CRÒNICA DEL PESSIC (BIS)


ARC IRIS – 6

BIR - 2

Pessiga’m! Pessiga’m! AAAII!! Doncs sí que estic despert! Així … no és un somni! HEM GUANYAT!!

Ah! Sí! Ja recordo. Celebració, festa, desgavell, parranda

Les neurones, tot fent rotllana com una frenètica sardana, encara ballen pel cervell, convertint l’oval cranial en improvisat envelat i per això tot gira al meu voltant.

Per fí una victòria. Clara, contundent i merescuda al capdavall, entre una llarga llista de derrotes, un bon grapat d’elles per la mínima.

Ahir nit, l’equip va estar Excel.lent. Semblava tinguessim als històrics “Diví” periquito

DaviZamora“Milgols” Peléix

“El ralles” Josarmando Capdedona “La Saeta de l’Eixample” JorDI Stefano

“Correcaminos” Pemi Charlton

“Hat trick” Damiàudrup “Stopper” Isaakembauer

i en KHugbala , tots ells dirigits pel “Míster” JoanMarinus “Látigo” Michels

La Directiva ens ha promés com a “prima” per guanyar, un fantàstic auto per cada jugador amb els colors de l’equip, el mateix que va fer servir en Fernando Alonso durant bona part de la temporada pasada.

Però els jugadors prefereixen fer la tradicional “cigronada” anual que habitualment es fa pels volts de finals de tardor i principis d’hivern, per la qualcosa proposo el diumenge 7 de Desembre (el dilluns 8 és festiu i així ens podrem recuperar) i demano als experts cigronaires decideixin lloc i hora per la trobada.


Si voleu riure una mica, aneu al Google "imágenes", teclejeu "cigronada" i a la pàgina 4, a la dreta a la tercera fila, observareu LA FOTO D'ARC IRIS DE LA TEMPORADA PASADA!!!!! Ja hem entrat en la història! Sóm al Google!! (Aleix, ja que clicant a la foto surt el blog, mira si pots editar aquesta crònica "bis" amb les fotos)

Esperem repetir victoria la semana vinent i per això, recordar que el proper partit ha mudat de dia respecte del calendari original i será el dijous 27 a les 22.15 hores, així que aneu confirmant assistència al partit i també a la cigronada!


IESGÜI KHAN!!

Corresponsal de Victory Sports Illustrated

20 i 26 de Novembre de 2008


PD: Per fi!!

13 de nov. 2008

LA CRÒNICA DE LA LOTERIA

13/11/08

ARC IRIS - 3

SOFTLIBRARY - 6

Un cop més m'he adonat de la meva ingenuitat que fa frontera amb ser beneit del cabàs. Pensava que aquest any podriem fer canviar les coses, que un petó del príncep despertaria a Blancaneus i que el petó de la princesa ens convertiria de granotes a prínceps. Potser era producte de la lluna plena, de la licantropia derivada de la rodonesa del satélit terrestre. En tot cas, he d'entonar el "mea culpa", baixar de nou a la terra i deixar de cridar i parlar tant durant els partits, cosa que prometo des d'ara.

Ja que no em sentireu més, deixeu-me repetir per última vegada la tàctica i la seva conseqüència, paraules inscrites en la bandera brasileira i que per això són tetracampions del món



Pel que fa a la crònica futbolística del nostre partir d'ahir nit, això és el que es va apreciar des de la grada

Y

Com va dir el filòsof empordanès Feliu Brutinet en el segle ... fa molt! ... "NIHIL DESPERANDUM", que traduit al polac vol dir



NO PATIU. QUAN MÉS DUR ÉS EL CONTRINCANT, MÉS DOLÇA ÉS LA VICTÒRIA!

Com que hi ha poc a dir sobre futbol, he optat per titular la crònica amb el que ens farà sortir de la crisi, econòmica i futbolística. Com ja sabeu, cada any fem la mari...(3,1415)...da de intercanviar un munt de paperets de valor facial ridícul i que després dona una feinada ingent per comprovar que no ens ha tocat un borrall en el sorteig de la grossa de Nadal. Aquest any proposo que cadascú compri un dècim i l'aporti al fons comú de l'equip, amb un dipositari únic que s'encarregui de donar la notícia, no per més coneguda menys esperada, de que continuem essent pobres de solemnitat.

Ja ho acabarem de concretar el proper partit, dimecres 19 a les 21.30 hores, en el que ho tornarem a intentar. Aneu confirmant la vostra presència.

ANDE GÜINNERIS
Corresponsal de Jolivudian Magazine
13 de Novembre de 2008

5 de nov. 2008

LA CRÒNICA DEL SON HIPNÒTIC

05/11/08

ARC IRIS - 4

GUMEPB HYPNOSYS - 8

Amb tots els respectes per l'equip rival, amb aquest nom no teniem cap possibilitat de guanyar-los doncs varen fer servir tàctiques prohibides. Aquí teniu al nostre capità en el sorteig de camps.



Aleshores varem començar adormits i estavem suggestionats de que els rivals eren homanots de 6 peus i 2 polsades d'alçada, 4 pams de caixa toràcica i 25 anys de mitjana, així que als cinc minutets de partit ja perdiem per 0-4, però a la segona part es va esvair l'encanteri i el resultat parcial de 3-4 davant la qualitat exhibida pel rival és un resultat prou digne.

Sembla que les "ajudes extres" administrades durant la setmana no ens han fet prou servei



i a més, els efectes secundaris encara no els tenim del tot controlats



QUÈ ÉS BROMA !!!! L'únic estimulant que prenem abans dels partits és



i després



tot adobat amb una mica d'entusiasme, garra i flexibilitat corporal del porter



el qual està en primera posició del trofeu "Zamora" a qui li fan menys gols de penalty. De moment 0 de 3 encaixats. Mireu, pels llençadors d'equips rivals, us diré que per marcar-li penaties en aquest extraordinari porteraç, heu de llençar prou ras per que la bimba boti tres cops abans d'entrar, prou alt com per que toqui al travesser i entri, prou a l'esquerra per que el seu astigmatisme l'impedeixi veure la bola i prou a la dreta com per que perdi el món de vista.

Conclusió: No us escarrasseu pas, no li fareu gol!! Ell és un híbrid, fruit d'un creuament d'aranya negra i felí, criat al Camerún pels més hàbils bruixots productors de porters. (Això va pels "criticaires" post-partit en el vestidor)

La llarga travessa del desert fins trobar la victòria, continua



Esperem trencar el malefici la setmana vinent, dimecres 12 a les 21.30 hores. Esteu tots convocats, inclús els "Basileos". Aneu confirmant assistència.

KINOYORA NOBAMA
Corresponsal del Hawaian Taims
5 de Novembre de 2008