4 de set. 2008

LA CRÒNICA DE "LA RENTRÉE"

03/09/08

ARC IRIS FC - 2

BLACK PIGS (Trad. "Pota Negra") - 7

"La Rentrée", expressió amb la qual "les gabaches" denominen a la reanudació de les activitats i especialment de la tornada al "cole".

Quina emoció el dia de la tornada al "cole". Veure als amiguets oblidats durant les vacances, estrenar motxilla, despedir a la Mama sense plorar i conèixer als nous professors.



És clar que també hi han coses menys agradables com ara tenir que matinar o carregar un munt de kilos a l'esquena, però tot plegat paga la pena per les estones inoblidables que passem al "cole".

Als components i propers d'ARC IRIS FC també ens ha arribat "La Rentrée" i especialment als "senyorets i senyoretes", que tenim un bon grapat. Després de la excursió de fí de curs, ja tornem a deixar la nostra empremta damunt les canxes futbolístiques. Durant el mes d'Agost ens hem submergit encara més en el nostre lema: "L'important c'est participer, Hélas!" tot veient els Jocs Olímpics.

Ahir nit varem fer un pas endavant cap a la més que probable prohibició, per part de les autoritats sanitàries, de deixar-nos jugar mai més a futbol. Els que no esbufegaven estaven fora de forma, d'altres amb el son a les urelles i la majoria "fondons", fruit d'un exacerbat consum de cervesses durant l'estiu. De res va servir fer una barreja de veterania i joventut i com és normal el primer dia de "cole", la meitat varen arribar ja tocada la campana d'entrada i totalment desubicats, no sabien a quina classe dirigir-se, o sigui, quin lloc del camp ocupar.

Està clar que el sistema no funciona i hem de fer més sessions de "pissarra" i plantejar correctament els partits i aplicar la tàctica del 1-3-1-1 o bé el 1-2-2-1 o millor el 1-2-1-2, tot i que jo prefereixo el 1-5 en estrella (dorada) o Voll segons gustos.




Malgrat tot, hem rebut una oferta de compra d'un xeic del sultanat de KAT AL ALUN YAH, anomenat Al Cale Ben Mirhat, per un porró de milions d'euros. Ara mateix, la Junta Directiva estudia la viabilitat de la operació enmig de dues ampolles de pacharan i tres caipirinhes. Amb aquesta injecció de "carinyo", com li diuen ara, en forma de euros, fora possible reforçar l'equip en tres laterals resolutius



i la meva gateta que espanta als contraris



En fi companys, que comencem la temporada com la varem acabar. Amb bon humor i ànims de passar-nos-ho bé durant l'any. El proper partit encara no té data fixada i no serà en les dues properes setmanes, així que el rellotge de compte enrrera és provisional. Tan punt confirmin la data definitiva el rellotge s'ajustarà i es farà la convocatòria de rigor.

Bona Diada Nacional!!

Rafael de Casanovas Jr. - Corresponsal suplent del Saint Kiucat Herald -
4 de Setembre de 2008

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleix, has de revisar el rellotge!!

David

Anònim ha dit...

David, veig que segueixes en "plena forma" en quant a les teves cròniques, pero no tant en quant al joc desplegat durant les estones de participació en el partit de la setmana (ja, ja ...) Clar que a d'altres (Marín senior) els hi pesa massa la "panxa" i, clar, així no es poden fer gaires apostas a favor. En fí, ara que s'acosta "la Diada", tornarem a lluitar ... per millorar la condició física, perque la técnica se soposa que la seguim tenin (je, je..)
Isakbembauer

Anònim ha dit...

Gràcies Isaakembauer per la teva crítica constructiva. De fet estic valorant de tornar a jugar de porter tot i la lesió del dit per tal de optimitzar les meves prestacions futbolístiques. Espero que quan juguem 5 i el porter no es noti tant les meves mancances físiques.

Una abraçada

David

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Encara no sé la data del proper partit....
Per això el rellotge està com està!
Aleix