14 de set. 2010

LA CRÒNICA DE LA INDEPENDÈNCIA

Feia ja temps que no escrivia una crònica d'un partit de futbol-sala d'ARC IRIS, però he cregut oportú, en aquest primer "partit-patxanga" de la temporada 2010-2011, que promet repetir-se els primers dijous de cada mes (com a mínim), fer una petita reflexió post-partit.

Bé, anem per feina.

RESULTAT:

Blancs - 9 Taronges - 8

Fets rellevants del partit:

1 - Els Blancs comptaven els gols com al Tennis.
2 - Els Blancs s'inventaven "penalties" a l'estil "Iturralde".
3 - Els Blancs no mereixien aquest resultat.
4 - Els Blancs repartien "estopa" a dojo.
5 - Els Blancs ... Si vestien de Blanc ... "ya no es nessessario dessir nada más ..."

Un cop comprovat que l'estat de les nostres reserves físiques és menor que el "taparrabos" de'n Tarzan i intentant que això passes desapercebut, varem reposar forces amb un arroset de marisc força abundant, regat amb fermentats variats i tot parlant de la propera Diada, de manifestacions, d'eleccions, de polítics autistes,
d'inde-pendència (que deriva de la castellana paraula "pendenci-ero").

Tot plegat per solucionar gaire res i com excusa perfecte per acumular xupitos i "carajillos" a la nostra, ja "per se", ben farcida panxa. La conclusió de tot això és que el proper dijous 7 d'Octubre esteu tots novament convocats per un altre partit. Cada primer dijous de cada mes intentarem retrobar-nos en un partit de futbol-sala. Nigensmenys (Adhuc, que diria l'actual President) que sigueu convocats en data més propera a cada primer dijous de cada mes, reserveu-lo ja a la vostra agenda, al menys fins Nadal.

El joc es farà al mateix lloc (Tennis Sant Gervasi) a la mateixa hora (20.30h començament i 20.15h al vestidor) i recordeu que NO HI HA COBERTURA DE TELEFONIA MÒBIL, la qualcosa vol dir que qui es perdi haurà de trucar al 112, sempre que alguna ànima generosa no trobi un altre lloc i horari més adients i que espero ens comuniqui amb prou antel.lació.

Aprofito per convocar el proper dijous 16 de Setembre als PADELISTES a l'estrena de la temporada de l'ARC IRIS PADEL PRO-TOUR, al Tennis Sant Gervasi a les 20.15h al vestidor. En principi en Josep Lluís reservarà una sola pista, però si confirmeu aviat i som com a mínim 6 jugadors, podriem aconseguir un parell de reforços i jugar en dues pistes.

Sé que és una mica aviat però ja que que el dijous 23 de Setembre també està previst partit de Pàdel i a l'endemà és festiu a Barcelona (Felicitats avançades a totes les Mercès) i la majoria de vosaltres treballeu a la "capital" i feu festa, podeu comptar que farem unes copes post-sopar al "Fernando" fins a altes hores de la ... vull dir al migdia, o sigui que aneu concienciant a la "parienta".

VISCA CATALUNYA!!
IN - DEPEN? - C.I.A.

David McAballanet
Glasgowian Forever Gazette