23 de març 2010

LA CRÒNICA DE L'ARRÒS (AMB LLAMÀNTOL)





Està força bé això de jugar (alguns, jo mateix entre ells, prefereixen fer servir la paraula "perpetrar") a Pàdel. Et dona la possibilitat de descobrir nous móns gastronòmics, de viatjar pel Delta de l'Ebre per collir l'arròs i per les costes gallegues cercant el marisc i l'Albarinho reparador. Això sense comptar la fí de festa al Brasil per tal de degustar les seves famoses caipirinhes.

Ens va agradar tant que ens hem propossat repetir-ho la setmana vinent, també el dijous, serà el dia 25, a la mateixa hora i lloc i llastimosament només podran jugar 8 persones tot i que el posterior arròs no té límit de comensals.

Us aconsello que us apunteu l'abans possible i així poder preparar com cal el diumenge de rams i posterior parada vacacional de Setmana Santa, reprenent la activitat arrossera ... vull dir padelística el 8 d'Abril, ja amb nou horari que ens permetrà començar a jugar amb llum natural i així no fer el ridícul quan la pilota ens passa pel mig de la pala per culpa de la il.luminació artificial.

Que passeu un bon cap de setmana.

David