26 de març 2009

LA CRÒNICA DEL PSICÒLEG

ARC IRIS - 0

GUMEPB HYPNOSYS - 9



- Doctora, crec que he empitjorat.

- No pateixi. Relaxis i expliquim perquè pensa que està pitjor.



- Abans ho passava malament amb les derrotes. Dins el vestidor, amb el capcot, no tenia ganes de dutxar-me. Culpava als meus companys d'equip de perdre i no volia ni parlar-los. Anavem a sopar després del partit i ni els mirava a la cara i a sobre es fotien cecs de Patxaran i em tocava pagar el beure.

Perdre continuament era feixuc. Per més que corria i em lesionava, el dolor dels cops i el suor de la samarreta, no hi havia forma humana de guanyar.

- I digui, ara com se sent?

- Meravellosament! Ja no m'importa encaixar golejades ni ser l'últim ni baixar a segona divisió. Felicito als companys, em dutxo el primer, ric molt mentre sopem i fins i tot bec una copeta de Patxaran al acabar! Disfruto de la vida i de jugar a fútbol sense que el resultat m'afecti. Quan un dona tot el que té s'ha de sentir feliç per l'esforç, Oi Doctora?

- Uhmmmmmmmmm! Cas ben estrany el seu. I, fa quant de temps diu que li passa això?

- Des que vaig canviar d'equip de fútbol, Doctora.

- Aaaaah! Interesant! Amb qui juga ara?

- Amb ARC IRIS FC, una il.lusió col.lectiva!

- Molt bé, Senyor Itsnau Orneber, Prenguis aquesta medicació un cop al dia i dos cops els caps de setmana i veurà com millora i ja no se'n recordarà de quan no li divertia la vida ni jugar a fútbol.

- Gràcies, Doctora Erzsébet Marie! No sap el content que em fa!

- Però ... digui ... com va anar el darrer partit?

- Ara mateix li ho explico Doctora!

Elpartitvacomençarambl'equipcontrariespeculantialeshoresenuncopdepilotaemvaigtrencar

l'ungladelditgrosdelamaesquerraivaigtenirqueanaracurarmeialtornarlipreguntoalJosepLluís

siencaraestavemzeroazeroivacontestarquesíillavorslidicqueelsrivalsesperenquemaduremel

nostrecansamentperfotre'nsuncarrodegolsiefectivamentaixòvasucceirperòelmésfotutés

quel'Òscaresvalesionariensvadonarunensurtquejojaemveiaal'HospitalirebentlabroncadelaPili

perengrescarloajugaracosesdejovesperòsemblaquefinalmentnoseràresgreuipodràacompanyar

alarestadeperiquitosaMontserratademanarelmiracledelasalvacióievitarbaixarasegonaitambé

varebrel'Isaacqueamésdefersemallivarenpitarfaltaencontraiesvacabrejarcomunamonai

finalmentvaremacabarcomsempreambunsopardeco...piiiiiiii...onsiunescaipirinhesal"Fernando"

totcortesiadelsJosepsquecelebravenSantitambéaniversariosiguiqueaquestacrònical'escric

alestresdelamatinadatotpensantsivaigalllitojadirectamentemdutxoivaigalafeinaiApa!jaheexplicatlacrònicadelpartitd'ahird'unaformaquenousesperaveulihaagradatDoctora?

Proper partit dimecres 1 d'Abril 2009 a les 21.30 hores. Confirmeu assistència.

Itsnau Orneber

Corresponsal de PSIQUE...DÈLIC Magazine

26 de Març de 2009

P.D.: RECORDEU RESPECTAR ELS LÍMITS DE VELOCITAT O US PERDREU LES VISTES!!

11 de març 2009

LA CRÒNICA DE LA VAGA

11/03/09

ARC IRIS - 1

GERBER - 6

Avui, les meves neurones s'han declarat en vaga. Diuen que ja n'hi ha prou. Que no volen fer hores extres. Que anar a dormir tard i llevar-se amb les gallines les perjudica notablement el seu rendiment i per tant, l'esforç a fer per editar una crònica les suposa unes condicions de treball abusives i ilegals i que ja s'ha acabat l'explotació que pateixen per part del SNC (Sistema Nerviós Centralista).

Amb les coses així, han format un comité de vaga format per les tres neurones amb més antiguitat en el cervell. La Pinta, La Niña i La Marequeetvaparir. Han arribat a l'acord, votat unànimement en la assemblea neuronal general, de que cada ------------------------------------------------ minuts deixaran de funcionar durant deu segons, colapsant d'aquesta manera la producció de noradrenalina i evitant la emisió d'impulsos a les mans, és a dir, no poguer escriu-re.

A més, les molt fi ...piiiiiiiiiii .....ta han creat piquets per boicotejar la feina de les ---------------------------------------------------- neurones lleials i que rebutgen aquesta vaga salvatge i fora de la llei. Ara mateix, els piquets sacsejen part de la estructura del bulb raquidi i tinc un mal de cap com si tingués resaca.

Disculpeu les inte ----------------------------------------------------- rrupcions en aquesta crònica, totalment alienes a la voluntat del cronista. Miraré d'enllestir l'abans possible, no fora que aquestes fi .... piiiiiiiiiiiii ..... ta no complissin ni tant sols amb els serveis mínims pactats.

Els que no varen veure el partit d'ahir pensaran que els rivals ens van "chorrear" però no és així. Els jugadors no varem percebre la superioritat que manifesta el marcador. Massa càstic per una actuació prou digna. El cronista opina que ------------------------------------------------- hi van haver quatre factors determinants per una derrota així:

1 - Començar el partit amb un jugador menys.

2 - La mania de que sense canvis es juga millor.

3 - La tàctica suïcida de la presió per tot el camp (tornant així al punt 2 anterior).

4 - Les lesions musculars recorrents.

Tot plegat és broma! Si hem perdut és perquè sóm més dolents que els rivals i prou! S'ha de perdre amb dignitat i deixar-se de collonades! Tenim el síndrome RCDEspanyol (normal d'altra banda degut al nombrós grup de jugadors d'ARC IRIS afins a aquesta secta futbolística). No guanyem ni amb recepte del metge. Fins i tot li vaig demanar a l'àrbitre que ens pités un "penal" a favor i li vaig prometre que el tiraria al travesser! Ai Senyor! -------------------------------------------- JA M'ESTIC FARTANT D'AQUESTA VAGAAAAAAA!!!! ARA MATEIX CRIDO ALS GRISOS!!!

Zembla ke ja s'ha rrrrrrreduit el nuclHi esvalotadorrrrrr!! El ke paza ara és ke m'han deixat les neurrrrrones forza perjudikades i zóc incaparça d'escriu-re korrrrrrectamenth.

Sort que amb una mica de química ja he superat les seqüeles d'apaivagar la revolta!

Recordeu que el proper partit és el dimecres 18 de Març a les 21.30 hores. Confirmeu assistència, sobre tot els lesionats.

Mr. Serious Braindamage

Corresponsal de "Encefal Times"