30 de set. 2008

LA CRÒNICA DE LA MERCÈ

24/09/08

ARC IRIS - 3
H.V. PINEDA DE MAR - 6

Ja comença a ser habitual que els partits d'ARC IRIS FC coincideixin o s'apropin a festivitats assenyalades del nostre pais. En aquest cas, la copatrona de Barcelona ens acull en el seu dia i promet protecció i mercès diverses.

Però eus aquí que gran quantitat dels components d'ARC IRIS no resideixen o no són nascuts a la ciutat comtal. Hi han de Castellar, Vallvidrera, Sant Cugat, Sarrià (es vulgui o no, Sarrià és Vila mil.lenària i independent), Gràcia, Girona, etc., així que dificílment podrem assaborir l'allau de prebendes promeses per la Mare de Déu de la Mercè i és clar doncs que no podiem esperar ajuda divina per guanyar el partit d'ahir.

El partit va tenir algunes fases interesants. Il.lusió, quan guanyavem 0-1, Decepció, al perdre 4-1 a la mitja part, Remuntada, al acostarnos a 4-3 i Ressignació amb la devallada física final fins el 6-3.

Així, és clar que el nostre entrenador parava boig



i que el nostre "multitask" porter no pogués evitar els gols



D'altra banda, les consignes entre companys no s'acabaven d'entendre del tot.

L'Aleix cridava JUNTS! JUNTS! i no sabiem si teniem que ballar una sardana o carregar un 3 de 8 amb folre i manilles.

El David cridava CATENACCIO! CATENACCIO! però no sabiem si eren unes postres italianes o una marca de cotxes.

El Damià feia passes galàctics per en USAIN BOLT sense tenir en compte que nosaltres participem en el PARALÍMPICS.

Però al capdavall, tot fet amb una dignitat extraordinària, reconeguda tant per rivals com espectadors.

Una jornada més, una derrota més, una satisfacció més d'haver-ho donat tot i haver-se divertit jugant futbol.

No dispossem encara del calendari de Lliga que sembla començarà en dues setmanes. Tant punt se sàpiga, en farem distribució per coneixement general i per fer la 1ª convocatòria "seriosa" de la temporada.

Fins aleshores, bona sort a tots.

La Mère de Dieu des Voitures - Corresponsal del Jesus-que-trist Journal
24 de Setembre de 2008

19 de set. 2008

Proper partit

Benvolguts lectors,

el proper partit de l'ARC IRIS FC serà el dimarts 23 de setembre a les 21.30 hores a la nostra pista talismà habitual.

Fins llavors, salut i república

12 de set. 2008

ARC IRIS FC amb el "proyecto hombre"

Fa uns anys es feien partits contra la droga, on corrien pel camp personatges com el jutge Baltasar Garzón.

L'Arc Iris FC, també està en contra de les drogues i a favor dels controls antidoping després de les visites al Miguel, per tal d'evitar acabar tots com el personatge del següent video.

http://es.youtube.com/watch?v=Bf_uVyjKUiM

L'esport també és salut!

4 de set. 2008

LA CRÒNICA DE "LA RENTRÉE"

03/09/08

ARC IRIS FC - 2

BLACK PIGS (Trad. "Pota Negra") - 7

"La Rentrée", expressió amb la qual "les gabaches" denominen a la reanudació de les activitats i especialment de la tornada al "cole".

Quina emoció el dia de la tornada al "cole". Veure als amiguets oblidats durant les vacances, estrenar motxilla, despedir a la Mama sense plorar i conèixer als nous professors.



És clar que també hi han coses menys agradables com ara tenir que matinar o carregar un munt de kilos a l'esquena, però tot plegat paga la pena per les estones inoblidables que passem al "cole".

Als components i propers d'ARC IRIS FC també ens ha arribat "La Rentrée" i especialment als "senyorets i senyoretes", que tenim un bon grapat. Després de la excursió de fí de curs, ja tornem a deixar la nostra empremta damunt les canxes futbolístiques. Durant el mes d'Agost ens hem submergit encara més en el nostre lema: "L'important c'est participer, Hélas!" tot veient els Jocs Olímpics.

Ahir nit varem fer un pas endavant cap a la més que probable prohibició, per part de les autoritats sanitàries, de deixar-nos jugar mai més a futbol. Els que no esbufegaven estaven fora de forma, d'altres amb el son a les urelles i la majoria "fondons", fruit d'un exacerbat consum de cervesses durant l'estiu. De res va servir fer una barreja de veterania i joventut i com és normal el primer dia de "cole", la meitat varen arribar ja tocada la campana d'entrada i totalment desubicats, no sabien a quina classe dirigir-se, o sigui, quin lloc del camp ocupar.

Està clar que el sistema no funciona i hem de fer més sessions de "pissarra" i plantejar correctament els partits i aplicar la tàctica del 1-3-1-1 o bé el 1-2-2-1 o millor el 1-2-1-2, tot i que jo prefereixo el 1-5 en estrella (dorada) o Voll segons gustos.




Malgrat tot, hem rebut una oferta de compra d'un xeic del sultanat de KAT AL ALUN YAH, anomenat Al Cale Ben Mirhat, per un porró de milions d'euros. Ara mateix, la Junta Directiva estudia la viabilitat de la operació enmig de dues ampolles de pacharan i tres caipirinhes. Amb aquesta injecció de "carinyo", com li diuen ara, en forma de euros, fora possible reforçar l'equip en tres laterals resolutius



i la meva gateta que espanta als contraris



En fi companys, que comencem la temporada com la varem acabar. Amb bon humor i ànims de passar-nos-ho bé durant l'any. El proper partit encara no té data fixada i no serà en les dues properes setmanes, així que el rellotge de compte enrrera és provisional. Tan punt confirmin la data definitiva el rellotge s'ajustarà i es farà la convocatòria de rigor.

Bona Diada Nacional!!

Rafael de Casanovas Jr. - Corresponsal suplent del Saint Kiucat Herald -
4 de Setembre de 2008